Türkiye'den Afganistan'daki terör saldırısına kınama

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'ın Kandahar kentinde Emniyet Müdürlüğü binasının hedef alındığı terör saldırısını kınadı.

Türkiye'den Afganistan'daki terör saldırısına kınama
Türkiye'den Afganistan'daki terör saldırısına kınama
GİRİŞ 18.07.2019 23:13 GÜNCELLEME 18.07.2019 23:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Afganistan’ın Kandahar şehrinde emniyet müdürlüğü binasının hedef alındığı terör saldırısında aralarında sivillerin de bulunduğu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığının büyük bir üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

 

 

Açıklamada, "Söz konusu terör saldırısını kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, dost Afganistan hükümetine ve kardeş Afgan halkına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRDILAR, 2'İ POLİS 11 KİŞİ HAYATINI KAYBETİ, 80 YARALI VAR

 

 

Kandahar İl Emniyet Müdürlüğü binasına bugün bomba yüklü araçla düzenlenen terörist saldırıda, 2'si polis 11 kişi yaşamını yitirmiş, 3 polis ile 80 sivil de yaralanmıştı.

Saldırıyı, Taliban üstlenmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Saber 4 yıl önce Şikayet Et
    8 yildir Afganistanda calisiyorum. Turkiye ne zaman gelecek el atacak diye gozleri yollarda. Amerikadan ruslardan cektiklerini cektiler. Artik normal yasam istiyorlar. Ben kuzey tarafindayim. Burada simdiye kadar boyle hadiseler yasanmadi. Ne guclu korunan bolge bu taraf. Baska milletleri gorunce baslarini asagi egip selamsiz kelamsiz geciyorlar. Ama turk gorduklerinde az kalsin zorla eve gidelim dite tutduruyorlar. Yani arkadaslar turkun farki budur. Bu arada ben Azerbaycan turkuyum. Cumleten selamlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankasından Türkiye açıklaması! Anlaşmanın detayları paylaşıldı
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!