İran açıkladı: Yenilmez bir güç oluyoruz!

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Hüseyin Bakıri, İslam Cumhuriyeti’nin yüksek düzeyde caydırıcılık kabiliyetini, dünyada yenilmez bir güç haline gelmeye hazırlık olarak nitelendirdi.

İran açıkladı: Yenilmez bir güç oluyoruz!
İran açıkladı: Yenilmez bir güç oluyoruz!
GİRİŞ 21.08.2019 12:49 GÜNCELLEME 21.08.2019 12:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sivil Savunma Kurumu’nu ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Hüseyin Bakıri, “Bu tür yetenekler ve hazırlık düzeyi, İslam Devrimi'nin ikinci safhasında uluslararası arenada yenilmez bir güç olarak ortaya çıkan İran'a bir başlangıç olacaktır” dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce söylemiştim.İran yakın gelecekte yenilmez bir güç olacaktır.İranın hava savunma gücü en üst seviyede olduğu için caydırıcı kabiliyeti son derece yuksektir.Bir de buna radara yakalamayan nükleer füzeleri eklendiğinde irana kimse bi şey yapamaz. İster inanın ister inanmayın.Buna dair ipuçları önümüzdeki yıllar belirecektir.
    Cevapla
  • şişman çocuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlının karşısına bir kez bile savaşamayan ,kaçan mal ordusu mu söylüyor bunu.!!
    Cevapla
  • lkjh 4 yıl önce Şikayet Et
    öyle boş laflarla iran halkını kandırmak ayıptır 10 milyar dolar bile olmayan savunma bitçesiylemi iran siz abdye meydan okuyorsuz üstelik her türlü yaptırımlar altında sadece devrim muhafızlarının var olan milyarlarca dolar gücüne daha fazla para vererek terörist güçleri afrikada ortadoğuda destekliyorsuz işte yenilmez tek gücünü dünyadaki milis kara gücünüzdür başka birşey yok israil geliyor ıraktaki füze ve silah depolarını yerle bir ediyor iranın hiçbir sesi çıkmıyor keşke saddam bitmeden önce iran ırakı destekleyip israili yerle bir olmasına vesile olsaydı iran keşke ama o hep kendine dokunmayan yılanın bin yaşasın istedi ve sonunda iran yüzünde hep emperyalist güçlerin önü açıldı
    Cevapla
  • bomb 4 yıl önce Şikayet Et
    nur topu gibi atom silahı mı var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’da sokak köpeklerinden 15 yaşındaki kız çocuğuna saldırı
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada...