Avustralya'da 10 binden fazla deve çok fazla su içtikleri için vurulacak!

Avustralya'da 10 binden fazla devenin, çok fazla su içtikleri gerekçesiyle helikopterden vurularak öldürüleceği bildirildi. Develerin kuraklık çeken Güney Avustralya'daki evlere girip klimalardan su içmeye çalıştığı belirtildi.

Avustralya'da 10 binden fazla deve çok fazla su içtikleri için vurulacak!
Avustralya'da 10 binden fazla deve çok fazla su içtikleri için vurulacak!
GİRİŞ 07.01.2020 17:13 GÜNCELLEME 07.01.2020 17:15
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Avustralya'nın güneyi kuraklıkla boğuşurken, 10 binden fazla devenin "çok fazla su içtikleri" gerekçesiyle Çarşamba günü havadan vurularak öldürüleceği açıklandı.

 

 

Anangu Pitjantjatjara Yankunytjatjara bölgesinin Aborijin liderlerinin verdiği emir doğrultusunda, profesyonel nişancıların helikopterlerden 10 binden fazla deveyi vuracak.

Independent İngilizcenin haberine göre, Develerin yerleşim birimlerine girip su içmesinden yakınan insanlar, "Aşırı sıcak ve pis kokan, yani çok zor koşullar altında yaşıyoruz çünkü develer çitleri deviriyor, evlerin içine kadar giriyor ve klimalardan su içmeye çalışıyor" açıklamasında bulundu.

 

 

Ayrıca develerin karbon emisyonuna bulunduğu olumsuz katkı da öldürülme sebebi arasında gösteriliyor. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 58
  • zekeriya 4 yıl önce Şikayet Et
    Gavur kafası,o kadar imkanlarınız var kesip fakir ülkelerde ki dindaşlarınıza dağıtın hiç olmazsa.Bunun için önce insan olmak lazım........insan haklarını çiğneyenlereden hayvan haklarına riayet beklemek abesle iştiğaldir.Emperyalist kafalar her bir insanlık değerini kendi hedeflerine ulaşmak için harcamayı meşru görürler......
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah daha daha belalar versin size işgalci avrupa İngiliz kırmaları.herşey tamam bi bu eksikti.
    Cevapla
  • Adak 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok devenin nalı
    Cevapla
  • bilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar yılanları öldürdüler Farelerle uğraştılar Yılan ithal etmek zorunda kaldılar Deve öldürürsen... Başına ne gelir... Allah tan korkun Deve gibi mübarek hayvana gelen suyu siz içiyorsunuz Öldürürsen iyice kuraklık olur Doğanın dengesiyle oynamayın Bindiğin ağacı kesme BM müdahale etse iyi olur Bu kadar zalimlik olmaz Bugün hayvana yapan Yarın insana yapar Nerede hayvan hakları savunucuları...
    Cevapla
  • bilall 4 yıl önce Şikayet Et
    dunyaya bir deve kadar faydanız varmı vicdansız mahluklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!