Bugün yapılacak! ABD'de korona aşısı ilk kez insan üstünde test edilecek
ABD'de geliştirilen bir koronavirüs (Kovid-19) aşısının bugün ilk kez Washington eyaletinde test edileceği bildirildi.
Amerikan AP haber ajansının ABD'li hükümet yetkililerine dayandırdığı haberinde, Ulusal Sağlık Enstitülerince fonlanan aşı testinin Seattle'daki Kaiser Permanente Sağlık Araştırma Enstitüsünde yapılacağı ifade edildi.
İLK KEZ BİR İNSANDA TEST EDİLECEK
Testin 45 yaşındaki sağlıklı bir kişiye uygulanacağını aktaran yetkililer, bu kişiye virüs bulaşma riskinin bulunmadığını ve testin sadece aşının yan etkilerini test edeceğini bildirdi.
Yetkililer, koronavirüs salgınına yakalanan hastalarda kullanılacak bir aşının geliştirilmesinin sekiz ay ile bir yıl arasında sürebileceğine dikkati çekti.
Koronavirüs yayılmaya devam ederken birçok ülke aşı geliştirme çabasına girmiş durumda.
Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre dünyada 156 binden fazla kişi Çin'in Wuhan kentinde başlayan salgına yakalandı.
Kovid-19'a yakalanan 5 bin 800 kişi ise yaşamını yitirdi.
-
k-keskin 6 yıl önce Şikayet Etoyun üstünde oyun oynuyorlar insanları virüse çevirip sonunu getireceklerBeğen Toplam 1 beğeni
-
vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet EtArkadaşlar izlediniz mi bilmem .Bir dizi vardı .Dizide konu şöyleydi bir sabah kalkıyorlar ve o şehirde 22 yaşın üsütünde herkes ölüyor .O şehir o bölge devlet tarafından garantina altına alınıyor . Virüsü yapan sadece kendine ve oğluna bağışıklık kazandırıyor .Sonrası ne mi oluyor .22 yaşına giren ölüyor biyolojik saat yaşlı nufusu ölüyor ve garantina bölgesi deliniyor ve tüm eyalet tüm ülke tüm dünyaya yayılıyor o virüsü yaptıran üst akıl intihar ediyor ve insanlığın sonu. Dizinin adı : BETWEENBeğen Toplam 1 beğeni