Trump'ın 'kapatacağız' dediği TikTok'tan ABD'ye rest

TikTok'un ABD'deki CEO'su Vanessa Pappas, ABD'li kullanıcılara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, şirketin daha uzun zaman boyunca ABD'de kalma niyetinde olduğunu söyledi. Pappas, "Hiçbir yere gitme niyetinde değiliz. Daha uzun zaman için buradayız" ifadelerini kullandı.

Trump'ın 'kapatacağız' dediği TikTok'tan ABD'ye rest
Trump'ın 'kapatacağız' dediği TikTok'tan ABD'ye rest
GİRİŞ 02.08.2020 08:22 GÜNCELLEME 02.08.2020 09:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TikTok'un ABD'deki CEO'su Vanessa Pappas, ABD Başkanı Donald Trump'ın "kapatacağız" restine sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

 

Pappas, şirketin Twitter hesabından yaptığı video açıklamasında, "Her gün TikTok kullanarak günlük yaşantımıza yaratıcılık ve neşe katan milyonlarca Amerikalıya, teşekkürler, demek istiyorum. Sizin sayısız desteğini duyduk ve teşekkür etmek istiyoruz. Hiçbir yere gitme niyetinde değiliz. Daha uzun zaman için buradayız" ifadelerini kullandı.

Türkiye de harekete geçmişti! Trump, TikTok'un ABD'de yasaklanacağını açıkladı

 

Ayrıca TechCrunch portalının aktardığına göre, bir TikTok temsilcisi, ABD'deki kullanıcı verilerinin güvenle depolandığını kaydetti.

TikTok temsilcisi, "100 milyon Amerikalı, özellikle pandemi sırasında eğlence ve iletişim için TikTok kullanıyor. TikTok US kullanıcı verileri, çalışanlar için sıkı erişim kontrolü altında korunuyor. TikTok'un en büyük yatırımcıları ABD'den. Kullanıcılarımızın gizliliğini ve güvenliğini korumaya kararlıyız" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Yeni 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar basit seviyesiz eğlence kültürü ne dünyanın ihtiyacı yok. Bunun CEO’su var bide..fuzuli işler müdürü!
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Tik tokmuş. Rezilliğin pik noktası.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!