Erdoğan taviz vermiyor! Savaş çıkarsa kazanan Türkiye olur

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de attığı adımlar diğer ülkeler tarafından yakından takip ediliyor. Alman Die Zeit gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Akdeniz'deki doğal gaz rezervlerine ilişkin taviz vermek istemediğini belirterek, "Türkiye hakkı olanı alacak" değerlendirmesini yaptı. İsrail'de yayın yapan Jerusalem Post gazetesi ise, Yunanistan ile olası çatışmada kazanan tarafın Türkiye olacağını yazdı.

GİRİŞ 28.08.2020 14:16 GÜNCELLEME 28.08.2020 15:35
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Alman hükümeti, Türkiye ile Yunanistan arasında Doğu Akdeniz'de yükselen tansiyonu azaltmak için girişimlerde bulunsa da gerilim tırmanmaya devam ediyor.

"ERDOĞAN TAVİZ VERMİYOR"

Almanya'da yayın yapan Die Zeit gazetesi, "Erdoğan gaz tartışmasında taviz vermiyor" başlıklı bir yazıda, "Türkiye hakkı olanı alacak" ifadelerine yer verdi.

 

Yükselen tansiyonun azalması için Avrupa Birliği, ABD'nin yanı sıra NATO'nun devreye girdiğine vurgu yapılan haberde, Almanya'nın Atina ve Ankara ile temasta olduğuna dikkat çekildi.

"SAVAŞ ÇIKARSA KAZANAN TÜRKİYE OLUR"

İsrail'de yayın yapan Jerusalem Post gazetesi ise, Türkiye ile Yunanistan arasında bir çatışmanın çıkması durumunda kazanan tarafın Türkiye olacağına yer verdi.

Robert Mask imzalı analizde, iki ülke arasında yaşanan gerilimin İsrail'in de gaz projelerini olumsuz etkilediğini ve Tel Aviv için gaz yataklarının güvende olacağına dair ümitlerinin azaldığına vurgu yapıldı.

YORUMLAR 102
  • 2023 3 yıl önce Şikayet Et
    Referandum istiyoruz. AB Alçaklar Birliği üyelik başvurusunu iptal edelim. Ardından idam geri getirilsin. Turan birliği ilan edilsin..
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Sirtlan Israil vermis yine gazi
    Cevapla
  • Maho 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsine varız Barışa Barış Savaşa Savaş Birşey Olmaz oda HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ.
    Cevapla
  • akdeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    evvveeeet-----deniz dalgalanmadan durulmaz ,,,,,korkunun ecele faydası yok artık .. ya herro ya merro
    Cevapla
  • Muhtar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizi Yunanla bas basa biraksalar 3 günde yunanistan bizim.Ama yunani bahane edip bize saldirmak ve bizi bitirmek istiyor olabilirler.
    Cevapla
  • Kasn 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne 3 günü öğlene kadar gireriz yunanistana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak