Ermenistan ordusu sivilleri, basın mensuplarını hedef aldı: AA ekibi son anda kurtuldu

Ermenistan'ın sabah saatlerinde başlattığı yeni saldırı girişimleri içeren hamlesine Azerbaycan ordusu karşılığını verirken, hain saldırıya ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Ermeni ordusunun sivilleri hedef aldığı saldırıda basın mensupları da neredeyse canından oluyordu. Olay anında sahada bulunan Anadolu Ajansı ekibi Ermenistan'ın roketli saldırılarından son anda kurtuldu.

GİRİŞ 27.09.2020 10:19 GÜNCELLEME 27.09.2020 10:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ermenistan, Azerbaycan'a karşı yeni bir tahrik içeren saldırı düzenledi. Özellikle sivilleri hedef alan hain saldırıda, basın mensupları da neredeyse canından oluyordu.

 

 

Gerilim bölgesinde sahada görev yapan AA ekibine Ermeni birliklerinden roketlerle atışlar gerçekleştirildi.

AA EKİBİNE ROKETLİ SALDIRI

 

 

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Ermenistan ordusu saat 06.00 sıralarında cephe hattı boyunca geniş kapsamlı provokasyonda bulunarak Azerbaycan ordusunun mevzilerine ve sivil yerleşim birimlerine büyük çaplı silahlar, top ve havanlarla ateş açtı.

Bölgede görev yapan Anadolu Ajansı ekibi saldırıdan son anda kurtuldu. AA ekibi askeri araçlarla bölgeden uzaklaştırıldı. Saldırıda bölgede ağır hasar oluştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • çaqdaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    ey kılıoçtar oğlu ey davutoğlu HDP ye geçmiş olsun ded,iniz. şimdi de ermenistana geçmiş olsun deyiniz. yazıklar olsun..
    Cevapla
  • Vanli Nesrin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bebek katili vahşi ermeni terör örgütü pkk li teröristler ermenistan daki teror kamplarinda saklanıyor
    Cevapla
  • Rasim 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de kaçak ermeni çalıştıranlar onlardan daha ermenidir. Aldıkları paralar mühimmat olarak TÜRK e dönüyor. Biran önce deport edip gönderilsinler.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Zamanlama tesadüf değil Dün Türkiye ve Yunanistan arasında istikşafi görüşmelerin ilki yapıldı, demekki çok güçlü durduk ve taviz vermedik, Buna mukabil Ermenistan Azerbaycan a saldırdı, Bunu böyle okumak lazım Diplomatik olarak ben böyle okudum
    Cevapla
  • Zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir avuç Ermenistan kaç yıldır Karabağ da işgalci ama Azerbaycan ne hikmetse savaş yaparak toprağını almıyor hâlâ Amerika'dan şuradan buradan yardım bekliyor ... kardeşim kâfir tek millet ya istiklal ya ölüm...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı