Ermenistan başbakanı korktu! Türkiye müdahale etmesin..

Türkiye'den Azerbaycan'a peş peşe gelen destek mesajları Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı korkuttu. Paşinyan uluslararası toplumu, Türkiye’nin Karabağ’a müdahalesini engellemeye çağırdı. Azerbaycan'da sivilleri hedef alan Ermenistan'ın Başbakanı, Türkiye'nin eylemlerinin yıkıcı olabileceğini iddia etti.

Ermenistan başbakanı korktu! Türkiye müdahale etmesin..
Ermenistan başbakanı korktu! Türkiye müdahale etmesin..
GİRİŞ 27.09.2020 21:26 GÜNCELLEME 27.09.2020 22:18
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki gerilim sürerken Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'dan Türkiye açıklaması geldi. Paşinyan yaptığı açıklamada “Uluslararası toplumu, Türkiye’nin Karabağ’a müdahalesini engellemeye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRIDA BULUNDU

Türkiye'nin Azerbaycan'a destek mesajları Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı korkuttu. Paşinyan "Uluslararası toplumu, Türkiye'nin Ermenistan'ın Azerbaycan ile Dağlık Karabağ bölgesi konusundaki ihtilafına karışmasını engellemeye çağırıyoruz" açıklamasını yaptı.

 

 

YIKICI OLABİLİRMİŞ!

Paşinyan, Türkiye’nin davranışlarının Güney Kafkasya ve komşu bölgeler için yıkıcı sonuçları olabileceğini iddia etti.

Türkiye, Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki çatışma sonrasında Azerbaycan'a tam desteğini açıklamış Ermenistan'ın sivilleri hedef alan eylemlerini kınamıştı.

ERDOĞAN'DAN TAM DESTEK KORKUTTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan'ın saldırılarına sert tepki göstererek "Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır" açıklamasını yapmış ve uluslararası toplumu Ermenistan işgaline karşı durmaya çağırmıştı.

NE OLMUŞTU?

Yıllardır gerilimin yüksek olduğu Azerbaycan-Ermenistan hattında bu sabaha karşı yine tansiyon artmıştı. Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı. Türkiye'den art arda yapılan açıklamalarda Ermenistan'ın eylemleri kınanırken, Azerbaycan'a destek mesajları verilmişti.

YORUMLAR 95
  • Niyazi Uzundurukan 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük türk milleti her zaman can Azerbaycan'ın yanındadır
    Cevapla
  • Niyazi Uzundurukan 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük türk milleti her zaman kardeş ülke can Azerbaycan'ın yanındadır
    Cevapla
  • Nail 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan ermeni utanmazları kaç asırdır rusya size yardım ediyor rusyadan yardım almayında görelim karabağ ı ruslar yardımı ile aldınız aslı olan azerbeycan topraklarına kavuşur inşallah ermenilerinde mevlam biran önce belasını vewrsin amin.
    Cevapla
  • Ömer Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır 3 minik fini itiyle bizi yıldırmaya çalışıyorlar Düşmanlar azcık daha zayıflasın Biz az daha güçlenelim Bu üç fini iti ne yapacak acep yunan ermeni ve rum üçlüsü O günler yakın görmek bizede kısmet olur İnşallah.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Netenyahu sakal bırakmış gibi:))
    Cevapla
  • Mali 3 yıl önce Şikayet Et
    Domuz demek istedin herhalde kardes
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!