HDP'den skandal Azerbaycan açıklaması

Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan bu sabah işgallerine bir yenisini ekledi ve Azerbaycan'a yönelik saldırı başlattı. Sivilleri hedef alan Ermenistan'a Azerbaycan'ın yanıtı gecikmedi. Türkiye'de de kardeş ülke Azerbaycan'a destek mesajı yağdı. Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destek HDP'yi rahatsız etti. İşte skandal açıklama...

HDP'den skandal Azerbaycan açıklaması
HDP'den skandal Azerbaycan açıklaması
GİRİŞ 27.09.2020 21:31 GÜNCELLEME 27.09.2020 23:27
Bu Habere 532 Yorum Yapılmış

Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan bu sabah yine Azerbaycan'a yönelik saldırı başlattı. İşgal altındaki köyler Azerbaycan ordusu tarafından tek tek kurtarılmaya başlamışken Türkiye kardeş Azerbaycan'a desteğini tekrar duyurdu.
 

Son dakika: Azerbaycan dünyaya duyurdu: Dev harekat başladı

 

HER ZAMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İlham Aliyev ile yaptığı görüşmenin ardından Türk milletinin Azerbaycanlı kardeşlerinin her zaman yanında olduğunu bildirdi.
 

NATO'dan son dakika Azerbaycan ve Ermenistan açıklaması


HDP RAHATSIZ OLDU

Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki çatışmalar devam ederken konuyla ilgili HDP'den de açıklama geldi. Türkiye'nin Azerbaycan'a destek vermesi HDP'yi rahatsız etti.

 

Açıklamada, "AKP hükümeti şimdi de Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki tarihsel problemleri "soydaşlık" üzerinden değerlendirip Azeri hükûmetini savaşa teşvik eden milliyetçi söylemlerde bulunuyor, yangının üzerine körükle gidiyor. Kaldı ki, Ermeniler de Azeriler gibi bu coğrafyanın kadim halklarındandır. Bu bağlamda Türkiye hükûmetini bir tarafı destekleyerek ve soydaş milliyetçiliği yaparak savaşı büyütmek yerine, Türkiye'de yaşayan halkların Azeri ve Ermeni halkları ile olan tarihsel bağlarını esas alarak arabulucu ve barışçı bir diplomasi yürütmeye çağırıyoruz." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 532
  • dokuzunoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın Türk Milleti'nin Turan Ülküsü...
    Cevapla
  • Daruga 3 yıl önce Şikayet Et
    Taraflarını tekrar ortaya koydular.Bu çok normal. Anormal olan milliyetçiyim diyenlerin hdp ile koyun koyuna ortak oyunlar kurmaları.Hoş bu oyunları başlarında patlayacak ama biraz daha bekleyelim. Cehepe nin tarafı da zaten belli.Yani saflar netleşti sayılır. Geriye kalan ...
    Cevapla
  • İBRAHİM AKKAYA 3 yıl önce Şikayet Et
    Terör yuvası hdp kapatılsın. Üyeleri vatandaşlıktan atılsın.
    Cevapla
  • hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    gavur yanlısı olduğunuzu o kadar da belli etmeyin. Masumlar katledilirken sesiniz çıkmıyordu.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yürü duraklama yapma. Yandan git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi