CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz'den skandal ifadeler!

BM'nin tanıdığı, Türkiye'nin anlaşma imzaladığı Libya'daki yönetimi 'cihatçı', darbeci Hafter'i ise 'makul, seküler bir yönetim' olarak tanımlayan CHP, Türkiye'nin kardeş Azerbaycan'a gönderdiği iddia edilen gruplarla ilgili de aynı dili sürdürerek 'cihatçı gruplar' ifadesini kullandı. CHP'li Ünal Çeviköz'in skandal sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

GİRİŞ 27.09.2020 22:54 GÜNCELLEME 28.09.2020 00:24
Bu Habere 268 Yorum Yapılmış

CHP, 'Tek millet iki devlet' diye halkların gönlünde yer etmiş kardeşliğe karşın Ermenistan - Azerbaycan savaşında da yerli ve milli bir dil kullanmakta aciz kalıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz'ün canlı yayında kullandığı skandal ifadeler büyük tepki çekti. Çeviköz Azerbaycan ve Ermenistan arasında devam eden çetin mücadelede Türkiye'nin rolü ile ilgili yaptığı açıklamada "Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor." ifadelerini kullandı.
 

Son dakika: Azerbaycan dünyaya duyurdu: Dev harekat başladı

BÜLENT TURAN: ALLAH, BU MİLLETİ BU ZİHNİYETİN İKTİDARINDAN KORUSUN!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan skandal sözlerle ilgili "Nasıl bir açıklamadır bu?! Henüz Boraltan Faciası’nın acısı ve utancı unutulmamışken, bugünkü açıklama da CHP tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Allah, bu milleti bu zihniyetin iktidarından korusun! CHP ne derse desin Milletimiz de devletimiz de Azerbaycan’ın yanındadır!" dedi.

NEDİM ŞENER: YAZIKLAR OLSUN

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener tepki çeken videoyu paylaşarak "Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ÖZALAN: TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI PEŞİNDE

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da sosyal medyada "CHP, her zamanki gibi Türkiye düşmanlığı peşinde..." diyerek sert tepki gösterdi.

Azerbaycanlı uzmanlar değerlendirdi! Anahtar Türkiye faktörü

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 268
  • Ömer Muhtar 3 yıl önce Şikayet Et
    Ünal Çeviköz ve benzer cahiller,gidin Hocalı katliamını öğrenin.GİDİN BORALTAN AĞIDINI OKUYUN.Sonrada bidaha nerede durduğunuza bakın.
    Cevapla
  • İzmir 8 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanmıyor musun sen kimsin. Türk milletine laf atıyorsun. Yıllarca ekmeğini yediğiniz millete laf söylüyorsun bu adamın millet vekilliğini iptal edelim.
    Cevapla
  • Muşli Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların geçmişinde boraltan köprüsünde rus zulümunden kaçıp sığındığı kardeş zannettiği yaratıklar eliyle ruslara teslim edilerek şehit edilen azeri kardeşlerimizin kanlarından bunlar sorumludur
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kansızlar tabii ki Ermenileri destekleyecek. Ne de olsa PKK Ermeni örgütü ve kan çekiyor!
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insan yılarca ülkemizi yurt dışında temsil etmiş ama yazık nasıl temsil etmiş se
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak