Son dakika: Azerbaycan dünyaya duyurdu: Dev harekat başladı

Son dakika haberi: Azerbaycan- Ermenistan hattında sıcak çatışma sürüyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan silahlı kuvvetlerine karşı savaş faaliyetlerini ve sivil halkın güvenliğini sağlamak amacıyla cepe hattı boyunca karşı saldırı kararı alındığını duyurdu.

Son dakika: Azerbaycan dünyaya duyurdu: Dev harekat başladı
Son dakika: Azerbaycan dünyaya duyurdu: Dev harekat başladı
GİRİŞ 27.09.2020 22:02 GÜNCELLEME 28.09.2020 00:32
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Azerbaycan- Ermenistan hattında son dakika gelişmesi yaşandı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Ermenistan silahlı kuvvetlerine karşı savaş faaliyetlerini ve sivil halkın güvenliğini sağlamak amacıyla cepe hattı boyunca karşı saldırı kararı alındığını duyurdu.

 


AZERBAYCAN ORDUSUNDAN SON DAKİKA KARARI

Azerbaycan Savunma Bakanlığı açıklamarında şu ifadelere yer verdi: "Ermenistan silahlı kuvvetlerinin savaş faaliyetini önlemek ve sivil halkın güvenliğini sağlamak için Azerbaycan Ordusu komutanlığı tüm cephe boyunca bir karşı saldırı başlatmaya karar verdi. Personelimiz ve tank birimlerimiz, füze ve topçu birlikleri, cephe uçakları ve insansız hava araçlarının desteğiyle, cephede ve savunma derinliklerinde bulunan çok sayıda Ermeni kuvveti, askeri tesis ve askeri teçhizatı tespit edip imha etmektedir. Sahadan edinilen bilgilere göre, Ermeni hava savunma birimlerinin 12 OSA uçaksavar füze sistemi farklı yönlerde imha edildi. Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş helikopteri Tatar yönünde düşürüldü, mürettebat yaşıyor.Birliklerimizin hızlı karşı saldırısı devam ediyor."
 

Karabağ'ın sözde liderinden itiraf: Düzinelerce ölü var! Kaybettik...

 

 

Azerbaycan, Ermeni saldırısı karşısında topraklarını geri alıyor
 

 

 

 

YORUMLAR 163
  • oben 3 yıl önce Şikayet Et
    bir Türk olarak Azarbaycana canım ,kanım feda olsun ne zaman isterlerse gitmeye Allah şahit hazırım ne mutlu TÜRK"üm diyene
    Cevapla
  • izleyici almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    Durban yok yolla devam yolunuz acik ve seffak olsun kardeslerim biz millet okarak yaninizdayiz.
    Cevapla
  • nurullah yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu ayakları haçlı zihniyeti artık yeter önce işgal sonra ateş kes tamam ateşi keseriz ama işimiz bitince bunlar türkiyenin gücünü zayıf olan taraf azerbaycandan öçmeye kalktılar durmak yok gerekirse bizlerde gideriz şöyle bir bakın dünyaya neresinde bu kadar istikrarsız yer var kendileri paşa paşa yaşasınlar bize işgali savaşı mubah görsünler vurun kardeşler namus günüdür
    Cevapla
  • Shss 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek millet tek devlet olmalıyız artık.
    Cevapla
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz iki Devlet bir Millet olarak Azerbaycan'ın yanındayız Karabağ'ı alana kadar da durmak yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…