AB, Maraş'ın bir kısmının açılmasından endişeli

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, kapalı Maraş'ın bir kısmının açılmasından derin endişe duyduklarını bildirdi.

AB, Maraş'ın bir kısmının açılmasından endişeli
AB, Maraş'ın bir kısmının açılmasından endişeli
GİRİŞ 13.10.2020 11:37 GÜNCELLEME 13.10.2020 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Borrell, AB adına yaptığı açıklamada, Maraş'ın statüsüne vurgu yaparak AB'nin Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi kararlarına uyulmasını istediğini aktardı.

BM himayesindeki Kıbrıs müzakerelerinin başlamasını desteklediklerini ifade eden Borrell, AB'nin Kıbrıs sorununun BM çerçevesinde çözümüne bağlı olduğunu kaydetti.

Borrell, Türkiye'den beklentilerinin bu yönde olduğunu belirterek AB'nin müzakerelerde aktif rol oynamaya hazır olduğunu bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • 345 3 yıl önce Şikayet Et
    abd atlantik kıtası avrupa işgalcileri her zaman her konuda endişeli kaygılıdır yıllarca asırlarca endişeli kaygı ötesine geçememişlerdir zalimler haçlı kalıntıları ve en önemlisi her ülke için derin endişe kaygılı sadece siz türklere özgü değil her ülke için kaygılılar endişeliler işte 60 taneden fazla avrupa tarihten buyana içi boş çürümüş kokuşmuş siyasetleriyle kendilerini asırlarca yıllarca tekrarlamaktan başka hiçbir faydaları dünyaya olmamıştır arakanlı rohingyalı müslümanları müslüman ülkelerin tamamıda dahil herkes unutmuştur mayanmarın zalimini mayanmara neden yaptırım uygulanmıyor
    Cevapla
  • Wien ibo u 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla biz cok mutlu olduk siz endiselenin geberin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...