Azerin'den Türki cumhuriyetlere sitem: Böyle olmaz

Azerbaycan'ın dünyaca ünlü sanatçılarından Azerin, Dağlık Karabağ'da yürütülen operasyonlar sırasında sadece Türkiye'nin yanlarında durduklarını, Türki cumhuriyetlerin kendilerini yalnız bıraktığını belirterek sitem etti.

Azerin'den Türki cumhuriyetlere sitem: Böyle olmaz
Azerin'den Türki cumhuriyetlere sitem: Böyle olmaz
GİRİŞ 21.10.2020 15:53 GÜNCELLEME 22.10.2020 10:03
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Azerbaycanlı sanatçı Azerin, katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de konuşan Azerin, Ermenistan ile devam eden savaş hali süresince Türki devletlerin sesinin çok az çıktığını söyledi.

Azerin yaptığı açıklamada, "Bunca çatışma süresince yanımızda bir tek Türkiye durdu. Ama bakıyoruz kimse arkamızda durmadı. Türk dünyası diyoruz. Hep dediğimiz bir şey var. İnşallah, Turan Ordusu'nu kurarız ama baktığımızda böyle olmaz. 27 Eylül'de çatışmalar başladı. Türk devletlerinin sesi ne zaman çıkmaya başladı? Çok çok sonra sesler çıktı. Putin konuştuktan sonra Türk devletlerinin sesi çıkmaya başladı" ifadelerini kullandı.

 
YORUMLAR 97
  • ivaz paşa 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar türk devleti değil rus kuklası
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletin milletin çıkarları önemli olan. Her duruma göre farklı hareket edilebilir. Birgün İslam konferansında kükrersin. Birgün davosta birgün abd yle birgün rusyayla dost Olursun ticaret yaparsın. Bazen Kıbrıs'ı azerbaycan ı korursun. Devlet takılıp kalmaz ticarette lazım kimseyle kötü olmak zorunda değiliz. Yurtta sulh cihanda sulh.
    Cevapla
  • Bünyamin Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani türke türkten başka dost yoktu? Demek ki mesele ırk meselesi değilmiş. Bugün her iki K. Kıbrıslıdan biri Rum dostu cumhurbaşkan adayına oy veriyor. Hani nerede ırk dostluğu? Irk dostluğu ancak aynı ırktan olan köpek cinslerinde olur. İnsanlarda aslolan din kardeşliğidir. Hristiyan hristiyanın kardeşidir, müslüman da müslümanın kardeşidir.
    Cevapla
  • Atakan 3 yıl önce Şikayet Et
    İslam işbirliği Türkiye aleyhine karar alıyor Arap ülkeler Türk mallarına boykot başlattı hani din kardeşliği bırakın bu ayakları tırnağın varsa başını kaşıyacaksın Bize bizden başkası dost olmaz
    Cevapla
  • Gerçekler 3 yıl önce Şikayet Et
    İslam birliği şart. Gerisi gordugunuz gibi hikaye oluyor..
    Cevapla
  • HATCA 3 yıl önce Şikayet Et
    yerim islam birliğini; gücün varsa yap yoksa boyle kritik durumlarda kimse olmaz arkanda
    Cevapla
  • Müslim 3 yıl önce Şikayet Et
    Ümmet kavramını küçümseyerek ''Turancılık '' oynayanlar habire araplara küfrediyorlardı.Buyurun size Turan.Neymiş önce hakiki iman kardeşliği.Sağlam Müslüman olursak Türk,Kürd,Arap,Arnavut,Boşnak kardeştir.Kalpler İslam potasında birleşince her şey güllük gülistanlık olur.
    Cevapla
  • Keşanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Müslim, Adam
    Cevapla
  • Tarkancik dinle 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarkan ümmetçilik Boş dedigin andan itibaren sen zaten boş ve gereksiz bir insan bozuntusundur bu Dünyada. Utanmaz edepsiz seni, Sen önce bir kimin ümmeti oldugunu ögren
    Cevapla
  • Tarkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Milliyetçilik de ümmetcilik de hepsi boş. Herkes kendini kuvvetli tutsun, başkasına ihtiyaç duymasın. Sen kuvvetli olursan yanında ancak o zaman yanında duran çoğalır.
    Cevapla
  • efe 3 yıl önce Şikayet Et
    şuan tüm Ortadoğu duşman kesildi bize katar haric türk mallarına ambargo uyguluyorlar sen hala arap diyorsun onlar müslüman olsa idiler önce Filistin'e sahip çıkarlardı onlar kendi kardeşlerine sship çıkmıyor
    Cevapla
  • TürkMücahid 3 yıl önce Şikayet Et
    boşnak mı? arnavut mu? kürk mü? TÜRKÜN, TÜRK ten başka dostu var mı? O da zor gibi...(kendini Türk olarak bile kabul etmekte zorlanan Türk Cumhuriyetleri ne bakın hele (rusların güdümünde çoğu)) İSLAM KARDEŞLİĞİ OLMALI..! Ama devletlerle bu iş zor. Halk düzeyinde kardeşlerimiz milyonları-milyarları bulur !!! Ama yönetenler (sözüm meclisden dışarı) HAİN, MÜNAFIK olunca bu kardeşlik olmaz ! Örnek arayan TÜRKİYEMİZ aleyhinde çalışan devlet liderlerine bir baksın...RABBİM, ıslah etsin, yok ise KAHHAR ismi ile kahreylesin, düşmanlarımızı...ALLAH, yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Sml 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerinin dediği turan ordusu Türk İslam ülküsü üzerine kurulacak. Bırakın arap kültürünün islam adı altında bize yedirilmek istenmesini. Bizi hep sırtımızdan araplar vurdu. sadece Efendimiz SAV ve onun ashabı bizler için önemli. Sml
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..