Fransız Bakan ağız değiştirdi! Türkiye'ye karşı skandal çağrı

Fransız Bakan Riester, AB'den Türkiye'ye karşı önlem alınmasını istedi.

Fransız Bakan ağız değiştirdi! Türkiye'ye karşı skandal çağrı
Fransız Bakan ağız değiştirdi! Türkiye'ye karşı skandal çağrı
GİRİŞ 27.10.2020 18:54 GÜNCELLEME 27.10.2020 18:54
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fransa Ticaret Bakanı Franck Riester'den haddini aşan bir açıklama geldi. Riester, AB'nin bir dahaki zirvede Türkiye'ye yönelik önlemler alması için çağrıda bulundu.

Riester, "Bir dahaki AB zirvesinde, Avrupa'nın çıkarlarını ve Avrupa değerleri daha iyi koruyabilmesi için güç dengesini kuvvetlendirecek kararları alması gerek" diye konuştu.

YORUMLAR 18
  • Gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kızıyoruz ama fransız marka arabaları sıfır faizli kredi ile satılınca herkes sıraya giriyor. Artık daha milli bir vatandaş bilincine ihtiyaç var.
    Cevapla
  • Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Çevir kazı yanmasın....
    Cevapla
  • UYANIN ARTIK! 3 yıl önce Şikayet Et
    Dinimize saldıran adamlar Hristiyan değil Siyonist. Fransızlar veya Avrupalılar da Siyonist değil Hristiyan. Size saldıran kim, siz kime saldırıyorsunuz? Don Kişot’un değirmene saldırdığı gibi, siz de kukla oynatıcısına değil de kuklaların hipnoz ettiği izleyicilere saldırdığınızın FRAKINDA MISINIZ? Türkiye'ye saldıran ülkelere değil, bu ülkelerin güç odaklarına yerleştirilmiş adamlara bakın. Macron, Wilders, Zayed, Selman ve diğerlerinin ortak özellikleri Siyonist kuklaları olmalarıdır. İslam'a, Türkiye'ye Erdoğan'a saldıranlar Siyonist Küreselcilerdir. Amaçları da hükmettikleri bu ülkelerin güç odaklarını kullanarak Türkiye'yi parçalayıp başkenti Kudüs olan SION krallığını kurmaktır.
    Cevapla
  • Maraşlı Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani ne yaparsanız yapın bunlar değişmez. Bize düşen güçlü olmak. Doğrunun adelt8n iyinin peşinde Allah rızası için olmak. Yoksa it çakal yılan bitmez . Kendi icimizde bile olanların sayısı ve yaptıklarından sonra , Batı'nın yaptığı normal.
    Cevapla
  • Fitnenin Kaynağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Batıdakileri de bizim içimizdekilerini de organize edenler Obama, Biden gibi Siyonist Küreselcilerin adamlarıdır. Obama da Biden da Hristiyanları değil Siyonistleri temsil eder, Siyonistlere hizmet ederler.
    Cevapla
  • Maraşlı Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bismillahirrahmanirrahim Bakara 120.Ayet: Dinlerine uymadıkça yahudiler de hıristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah´ın yoludur. Sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyacak olursan, andolsun ki, Allah´tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin