Biden'dan açıklama! FBI ajanları kanlı baskında öldürüldü

ABD'nin Miami kentinde çocuklara yönelik cinsel suçlarla mücadele eden iki FBI ajanının, bir operasyon sırasında yaşamını yitirmesi ülkede büyük üzüntüye sebep oldu. ABD Başkanı Joe Biden da öldürülen ajanlar için "Kalbim acıyor. Onlara borçluyuz" ifadesini kullandı.

Biden'dan açıklama! FBI ajanları kanlı baskında öldürüldü
Biden'dan açıklama! FBI ajanları kanlı baskında öldürüldü
GİRİŞ 03.02.2021 11:36 GÜNCELLEME 03.02.2021 11:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Miami kentinde meydana gelen ve iki FBI ajanının ölümüyle sonuçlanan bir operasyonda, hayatını kaybeden Laura Schwarzenberger'in özellikle çocuklara yönelik cinsel suçlularla mücadelede çok başarılı bir isim olduğu belirtildi.

Okullarda internet üzerinden işlenen çocuk suçlarıyla ilgili dersler veren Ajan Daniel Alfin ve Laura Schwartzenberger'in cinayetleri FBI'da hüzün yaşanmasına neden oldu.

Küçük çocuklara karşı işlenen suçlarla mücadeleye hız veren FBI, Miami'de bir suçluyu yakalamak isterken iki ajanını kaybetmiş üç ajanı da yaralanmıştı.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın halen devam ettiğini ölen arkadaşlarının birer kahraman olduğu açıklaması yaptılar.

Kanlı çatışma müstakil evlerin, dublekslerin ve apartmanların bulunduğu orta sınıf bir mahallede sabah 6 civarında meydana geldi. Olayların yaşandığı apartmanın hemen yanında yaşadığını aktaran görgü tanığı Julius McLymont, ilk önce dört el ardından beş el daha silah sesi duyduğunu söyledi. McLymont, ilk önce duyulan dört el silah sesinin ne olduğunu anlamadığını ve bir otomobilden geldiğini düşündüğünü, ardından beş el daha ateş edilmesiyle silah sesi olduğundan emin olduğunu da ekledi.

Beyaz Saray Basın Sekreteri Jen Psaki, gazetecilere verdiği demeçte, Başkan Joe Biden'ın olay hakkında bilgilendirildiğini aktardı. Kısa süre sonra açıklama yapan ABD Başkanı Biden, olayı "trajedi" olarak yorumlarken, Florida'da vurularak öldürülen iki FBI ajanı için "Kalbim acıyor. Onlara borçluyuz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Ugr 3 yıl önce Şikayet Et
    Timsah gözyaşları
    Cevapla
  • Abdullah Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    kalbi acıyormuş müptezelin. sapık oğlunada acıyormu o kararmış kalbin. aşşağılık oğlunun iğrenç hayatından da bahsetsene.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi