Rusya'dan Gara açıklaması
Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Terörle mücadelede Türkiye ile dayanışma içindeyiz. Türk halkının acısını paylaşmaktayız. Şehit edilenlerin ailelerine ve yakınlarına en derin taziyelerimizi sunarız" denildi.
GİRİŞ 16.02.2021 11:35
GÜNCELLEME 16.02.2021 16:56
Türkiye'nin Gara'daki operasyonunda terör örgütü PKK, aralarında askerlerin de olduğu ve yıllar önce kaçırdığı 13 Türk vatandaşını şehit etti.
Konu ile alakalı açıklama yapan Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, "Terörle mücadelede Türkiye ile dayanışma içindeyiz. Türk halkının acısını paylaşmaktayız. Şehit edilenlerin ailelerine ve yakınlarına en derin taziyelerimizi sunarız" ifadelerini kullandı.
Terörle mücadelede Türkiye ile dayanışma içindeyiz. Türk halkının acısını paylaşmaktayız. Şehit edilenlerin ailelerine ve yakınlarına en derin taziyelerimizi sunarız. pic.twitter.com/pcKXQhlbtA
— RusEmbTurkey (@RusEmbTurkey) February 16, 2021
KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
-
Zafer 5 yıl önce Şikayet EtRus ve ABD aynı Ikiside yıllardır silah veriyor.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Pusat 5 yıl önce Şikayet EtRus yapımı silahlarla da şehit edilenler için, Rusya'nın başsağlığı dileyip acınızı paylaşıyoruz demesi.Beğen Toplam 5 beğeni