Pekin, İsrail örneğini verip açıkladı: Türkiye YPG'ye giden TIR'ları vurmalı

Terör örgütü PKK'nın Gara'da 13 Türk vatandaşını şehit etmesi sonrası, Washington'ın örgüte yaptığı sevkiyatları tekrar gündeme getirdi. Bu konu hakkında açıklama yapan ve İsrail örneğini veren Genelkurmay eski İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, ABD'nin PKK/PYD'ye gönderdiği TIR'ların Türkiye tarafından vurulması gerektiğini söyledi.

GİRİŞ 18.02.2021 16:55 GÜNCELLEME 22.02.2021 09:51
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

Türkiye Gara'daki 13 şehidini toprağa verip yasını tutarken, ABD yönetimi Suriye'deki PKK/PYD bölgesine silah taşırken görüntülendi. Washington'ın örgüte yaptığı sevkiyatlar ise tekrar gündeme geldi.

Görüntüleri yayınlandı! Türkiye 13 şehidinin yasını tutarken, ABD'den kan donduran hamle

ABD'nin PKK/PYD'ye yaptığı yardımlara ilişkin emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Suriye sahasında bazı hedeflerin vurulduğunu anlatan Pekin "Türkiye de bunu yapabilir. Terörle mücadele ediyoruz" dedi.

Sözcü gazetesinden Aytunç Erkin'e konuşan Pekin şunları söyledi:

"İsrail İran'a, Irak'a, Lübnan'a saldırıyor. Uçak kaldırıp İran hedeflerini, malzeme taşıyan araçlarını, depolarını vuruyor. Türkiye de bunu yapabilir. Çünkü... Terörle mücadele ediyoruz ve PKK/YPG'den Türkiye'ye saldırılar yapıldığını dünya biliyor. İsrail, tehdit nereden geliyorsa vuruyor... Terör TIR'larını vurabiliriz."

YORUMLAR 192
  • Helal 3 yıl önce Şikayet Et
    Beklemeyin, vurun tırları.
    Cevapla
  • Sultan Sencer 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel fikir. Ama önce içimizdeki chphdpkkyı yok etmeliyiz. Şahsen bunu yapmak için Türkiyedeki muhalefetin akıllanıp evet terör tırlarını vuralım demesi lazım. ypg pkk terör örgütü değildirdir diyen bir hain anamuhalefet oluşumumuz var. önce milletin en az üçte ikisinin akıllanması lazım. Bu da yüzde 66.666 eder. Ne demek istediğim anlaşıldı sanırım. Yani millet olarak ülkeye en ağır hıyanet içindeki muhalefete oy vermememiz lazım.
    Cevapla
  • ceLaL 3 yıl önce Şikayet Et
    olay bu komutanım vurmalıyız bi kelime edemezler
    Cevapla
  • abbaskamil 3 yıl önce Şikayet Et
    israilin arkasında abd var bizim arkamızda kim var muhalefetimiz bile abd ci hain
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Meçlis öyle kolay vuramıyor 70 yıldır ihanet eden abd ve nato kankaları var o yüzden vuramıyoruz şimdi vurmasak çok büyük açılar hepimizi bekliyor devlet uyuma artık muftetik yok düşman var masalara uyutuluyor sun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez