ABD'nin planı ortaya çıktı! Hedefte Rus savaş gemileri vardı...

ABD'nin Nisan 2018'de Suriye'de düzenlediği hava saldırısını anımsatan Fox News, "Eğer Rus savaş gemileri buna karşılık verseydi, ABD Donanması'na ait USS John Warner denizaltısı onları batıracaktı" iddiasında bulundu.

ABD'nin planı ortaya çıktı! Hedefte Rus savaş gemileri vardı...
ABD'nin planı ortaya çıktı! Hedefte Rus savaş gemileri vardı...
GİRİŞ 04.03.2021 06:08 GÜNCELLEME 04.03.2021 06:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Nisan 2018'de Akdeniz'de bulunan USS John Warner'ın Suriye topraklarına 6 Tomahawk füzesi fırlattığını ve Ruslardan gelecek karşılığı beklemeye geçtiğini belirten Fox News, "2018 yılındaki saldırıda muharebede ilk kez kullanılan Virginia sınıfı denizaltı, Rusya'nın bölgede konuşlu ABD gemilerine yönelik potansiyel eylemlerine karşılık vermeye hazırdı" ifadelerini kullandı.

Fox News, ABD gemilerinden birinin tuzak görevi gördüğüne ve o gemideki ABD'li askerlerin Suriye'ye füze fırlatmadığına dikkat çekerek "Rusya Donanması'nın bu tuzak gemiye yönelik cevabı eylemleri de Rus savaş gemilerinin hedef alınması için gerekçe olacaktı" diye ekledi.

14 Nisan 2018'de ABD, İngiltere ve Fransa, Suriye'de hükümetin kimyasal silah kapasitesiyle ilgili olduğunu öne sürdüğü hedefleri vurmuştu.

Dönemin ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'ye 100'den fazla füze atılarak yapılan saldırı sonrasındaki açıklamasında "Görev tamamlandı" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 6
  • ERCAN 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD teke tekte RUSYA'YI vurabilir çünkü çok şeytanlar gizli askeri araştırma geliştirme üsleri var bu yasak bölgelere rağmen silahsızlanma anlaşması diye PUTİN'İ kandırdılar. ABD ve İSRAİL DÜNYA'NIN baş şeytanları hafife almayın
    Cevapla
  • Mst 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerikalılar rusları 60 karda ulaştığı teknolojiye 2000 li yılların sonunda ancak ulaşabildi sanırım Amerika ruslarla karşı bir atak yaparsa altındaki pimi çekmiş olur asarım keserim işleri öyle kolay değildir olsaydı bizi 50 yıl önce haritadan silerlerdi
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben her zaman derim ve dünyada biliyor bunu büyük savaş çıkarsa israil ve amerika tetikler bunlar hep şeytanın çocukları bu ülkelere kimse güvenmesin bunlar ülkeleri iyi kandırmasını bilirler hep bahane üreterek insanları ve ülkeleri yik ederler
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi len ordan, nukleer gücü nasıl vuruyorsun sen
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    onlarda bekliyordu abd denizalti ne zaman gemilerimizi vuracak diye..
    Cevapla
  • seref 14 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep hikaye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!