Pentagon'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby, geçen hafta Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayarak düşen askeri helikopter kazasında yaşamını yitiren Türk askerleri için başsağlığı mesajı yayımladı.

Pentagon'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı
Pentagon'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı
GİRİŞ 09.03.2021 03:43 GÜNCELLEME 09.03.2021 03:44
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Kirby, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Pentagon'un geçen haftaki helikopter kazasında askerlerin yaşamını yitirmesinden dolayı üzgün olduğunu belirtti. 

John Kirby, Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabını da etiketlediği paylaşımında, "NATO müttefikimiz Türkiye'ye yaşamını kaybeden askerler için en derin taziyelerimizi iletiyoruz ve yaralananlara da acil şifalar diliyoruz." ifadesini kullandı.

Bingöl'den kalkan askeri helikopter, 4 Mart'ta Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayarak düşmüştü. Helikopterde bulunan askerden 11'i şehit olmuş, 2'si yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 28
  • deli gadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Esas dusman abd israil silahi ortadiguyu bogan bunlar tasoranlar belli sorunlari bunlar yapiyor araplari kurtleri kullaniyor araplar iran esad israile bir tas atmiyor atsanizya komplocular hainler geberin
    Cevapla
  • ENGİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Goodmorning
    Cevapla
  • Göktürk okcu 3 yıl önce Şikayet Et
    taziye degil dalga gecmis
    Cevapla
  • fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    katil taziyede bulunurmuş..
    Cevapla
  • Cemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan başsağlığı yayınlıyorlar. ABD nin PKK ya desteği yüzünden olası terörist girişimleri önlemek maksatlı keşif faaliyeti kapsamında o helikopter kaza kırıma uğradı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak