Son daika: Putin'den ABD Başkanı Biden'a cevap

Rusya'dan gelen son dakika haberine göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden'ın, kendisine yönelik sözlerine cevap verdi. Putin, ABD'li mevkidaşına "ona sağlık diliyorum" açıklaması yaparken, Biden'a "bir ülkeyi değerlendirmek, aynaya bakmak gibidir" ifadelerini kullandı.

Son daika: Putin'den ABD Başkanı Biden'a cevap
Son daika: Putin'den ABD Başkanı Biden'a cevap
GİRİŞ 18.03.2021 14:40 GÜNCELLEME 18.03.2021 16:32
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Putin,  ABD Başkanı Biden için "Kendine iyi baksın. Ona sağlıklar dilerim" dedi.

Putin "İroni ya da şaka yapmıyorum" diye ekledi.,

"AYNAYA BAKMAK GİBİDİR"

Putin’in bu açıklamaları, Biden’ın ABC televizyonuna verdiği bir ropörtajın yayınlanmasını izledi. Rusya Devlet Başkanı, ABD'li mevkidaşının kendisine yönelik sözleri için "Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir" ifadelerini kullandı.

"KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR DERDİK BİRBİRİMİZE" 

Rusya Devlet Başkanı ayrıca herkesin bir başkasını değerlendirirken ona kendinde olan özellikleri yüklediğini söyledi: “Her ülkenin geçmişinde çok ağır, dramatik ve kanlı olaylar görülmüştür. Ancak başka insanları değerlendirdiğimizde, hatta başka ülkeleri veyahut halkları değerlendirdiğimizde, aslında her zaman aynaya bakar gibi oluruz, her zaman kendimizi görürüz. Yani karşı tarafa, esasında olduğumuz şeyi yükleriz.”

Rusya lideri sözlerini şöyle sürdürdü: “Çocuklukta ‘Kötü söz sahibine aittir’ derdik birbirimize. Çocukça bir laf olabilir, ancak derin, psikolojik bir manası var. Karşı taraftakinde her zaman kendi özeliklerimizi görürüz. Eylemlerini de bunun üstünden değerlendiririz.”

"ABD İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞEİZ"

Rusya Devlet Başkanı son olarak, “ABD, onlar gibi olduğumuzu düşünse dahi, gerçekte böyle değil. Bizim onlardan farklı bir genetik kodumuz var. Kodlarımız farklı olsa dahi çıkarlarımızı nasıl koruyacağımızı biliyoruz. Onlarla (ABD) çalışmaya devam edeceğiz. Fakat sadece kendi çıkarlarımıza uygun olan alanlarda, menfaatlerimize uygun biçimde bunu sürdüreceğiz. Bunu hesaba katmak zorundalar. Gelişimimizi durdurmak adına yaptıkları her şeye rağmen, yaptırımlara ve hakaretlere rağmen, bunu hesaba katmak zorundalar” dedi.

Biden Putin'e 'katil' dedi, kriz patladı! Rusya'dan çok sert açıklama

BIDEN'DAN KATİL PUTİN ÇIKIŞI

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın ABD seçimlerine karıştığına dair iddialar üzerine yeni sert açıklamalarda bulundu. Açıklamalar, Washington- Moskova hattında tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Biden katıldığı canlı yayında Moskova'nın Amerikan seçimlerine karıştığına dair iddialar üzerine bulunduğu açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i hedef aldı.

Joe Biden'dan Putin'e şok sözler: O bir katil, bedelini ödeyecek

Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 2020 ABD seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle " Putin katil bedelini ödeyecek, yakında göreceksiniz” ifadelerine yer verdi. Biden verdiği röportajda, Rusya Devlet Başkanı’nın ‘bir katil olduğunu düşünüp düşünmediği’ sorusu karşısında Biden, “Evet, düşünüyorum” cevabını vermişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 95
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayna, birbirlerinin suratları...
    Cevapla
  • iyidere 3 yıl önce Şikayet Et
    sıralamada büyük katil amerikadır nükleer bomba atan tek ülkedir karşılık veremeyecek durumda olana atmaktan çekinmez..
    Cevapla
  • Hans 3 yıl önce Şikayet Et
    Putin barı bebek katili değil. Düşmanın merti Putin . Bidon kafada çocuk katili hain düşman.
    Cevapla
  • bitlisli 3 yıl önce Şikayet Et
    Dua edelim yüce allah bir birlerine düşürsün inşallah
    Cevapla
  • Erdalsilo 3 yıl önce Şikayet Et
    Katil katile katil diyor gelde gülme fakat putin karızma cevap helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor