Biden, Putin'in canlı yayın teklifini reddetti

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in canlı yayında tartışma davetini reddettiği ifade edildi.

Biden, Putin'in canlı yayın teklifini reddetti
Biden, Putin'in canlı yayın teklifini reddetti
GİRİŞ 22.03.2021 15:23 GÜNCELLEME 22.03.2021 15:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı,ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in canlı yayında görüşme teklifini desteklemediğini, bundan üzüntü duyduklarını aktardı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Rus-Amerikan ilişkilerinde bir yol bulma fırsatı Washington tarafından kaçırıldı. Bu durumun sorumlusu tamamen ABD'dir" denildi.

ABD Başkanı Biden geçtiğimiz günlerde verdiği bir mülakatta, sunucunun "Putin'in katil olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna "Evet, düşünüyorum" yanıtı vermiş iki ülke arasındaki ilişkiler gerilmişti. Putin'in "katil" olduğunu öne sürmüş ve Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle "bedel ödeyeceğini" söylemişti.

Rusya Devlet Başkanı Putin ise, Biden'ın açıklamalarına ilişkin yaptığı açıklamada Biden'a "sağlık" dileyerek, "Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir. Orada her zaman kendimizi görürüz" ifadesini kullanmıştı.

Biden'ı canlı yayında tartışmaya davet eden Putin, "Başkan Biden'ı tartışmamıza devam etmesi için davet etmek istiyorum, ancak tek bir şartla, bunu internet üzerinden canlı olarak yapacağız. Herhangi bir erteleme olmaksızın, doğrudan açık, doğrudan bir tartışmada. Rusya halkı, ABD halkı ve diğer birçok ülke bu konuyla ilgileniyor gibi görünüyor" demişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • Emrah 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam merdiveni cıkamıyor canlı yayın a nasıl çıksın
    Cevapla
  • ismayil 3 yıl önce Şikayet Et
    baktılar bidon ayakta dahi duramiyor.rezil olmasin diye kaçırdılar tv den.
    Cevapla
  • rahmi 3 yıl önce Şikayet Et
    katilin büyüğü amerikasadece ırakta 1 milyon insan öldürdü afganistanda vietnamda , say say bitmez öldürdüğü insan belkide 1 milyarı bulmuştur . hitlere katil diyorlar ama en büyük kati hatta seri katil .gelmiş geçmiş amerikan başkanlarıdır .
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam başkan olduğunu hatırlamıyor tabii reddedecek.
    Cevapla
  • Serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    putin korktu .
    Cevapla
  • umut 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberi yanlış okumuşsun. daveti yapan putin , red eden biden . burda korkan biden oluyor putin değil...
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberi nasıl okudun birader teklifi red eden Biden....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama