Erdoğan'ın sözleri sonrası harekete geçtiler! Yunan ordusunda kırmızı alarm

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, mülteci meselesiyle ilgili Türkiye'yi suçlayan Yunanistan'a yönelik sözleri sonrası acil toplanan Yunan askeri yetkilileri, Yunanistan sınır birliklerini alarm durumuna geçirme kararı aldı.

Erdoğan'ın sözleri sonrası harekete geçtiler! Yunan ordusunda kırmızı alarm
Erdoğan'ın sözleri sonrası harekete geçtiler! Yunan ordusunda kırmızı alarm
GİRİŞ 15.11.2021 14:45 GÜNCELLEME 15.11.2021 14:45
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mülteci meselesiyle ilgili Türkiye'yi suçlayan Yunanistan'a yönelik, "Eğer biz kapıları açacak olursak Yunanistan ne yapar bilemem" yönündeki sözlerinin ardından Yunanistan Silahlı Kuvvetleri alarma geçirildi.

Yunan gazetesi Kathimerini'de yer alan habere göre, Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros'un kuvvet komutanlarıyla yaptığı olağanüstü görüşme sonrası özellikle sınır birliklerine bu yönde talimat gönderildi.

İHTİYATİ TEDBİRLER ALINMASINA KARAR VERİLDİ

Toplantıda bu çerçevede "kara ve deniz sınırlarındaki gözetlemenin artırılması ve artan göçmen akınıyla ilgili yaşanan hadiselerin de sınır birimleri tarafından ivedilikle merkeze bildirilmesine özel önem verilerek ihtiyati tedbirlerin alınmasına" karar verildi.

Kararların Yunan Polisi (ELAS) ve Yunan Sahil Güvenlik Birimleri ile tam bir koordinasyon içinde alındığı dile getirildi.

Miçotakis canlı yayında Türkiye'yi suçladı: Hollanda basınından çok sert tepki!Miçotakis canlı yayında Türkiye'yi suçladı

Son Dakika: Başkan Erdoğan'dan Yunanistan'a sert sözler: NankörlerErdoğan'dan Yunanistan'a sert sözler: Nankörler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Yunan basınını paniklettiErdoğan'ın sözleri Yunan basınını panikletti

ERDOĞAN: BUNUN ADI NANKÖRLÜKTÜR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'la görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in mülteci krizinde sorunun Türkiye'den kaynaklandığı yönündeki açıklamasına ilişkin "Türkiye, yaklaşık 5 milyon mülteciye ev sahipliği yapıyor. 5 milyona yakın mülteciyi ülkesinde ağırlayan, onlara ev sahipliği yapan bir ülkeye 'mülteci sorunu Türkiye'den kaynaklanıyor' demek nankörlüktür" sözleriyle Atina'ya tepki göstermişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 69
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri yünanistanı gösterip büyük bir oyun oynuyorlar biz savaş çanları calana kadar daha çok güçlenip dış siyasete bakmalıyiz
    Cevapla
  • HIZIR İlyas HASTA 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye karşı Yunanistani hem simartiyorlar,, hemde en modern silahlarla donatiyorlar. ABD ile sayısız TATBİKATLAR yapıyor. Barış elimizi geri itiyorlar. Savaşa hazırlanıyorlar. ABD bizi oyalıyor. Türkiye'nin müttefiki yok. Silah tüccarları Savaş istiyor. Silah satacak para kazanacak. NATO'nun değeri yoktur. NATO Yunanistan,i ikaz etmiyor. Türkiye,nin NATO,dan çıkmasını istiyorlar. 3.Dunya savaşına az kaldı
    Cevapla
  • izmirkartalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis yine yaptı yapacağını...Helal olsun. Yahudiyi öldürmektense korkutmak daha iyidir.
    Cevapla
  • ufuk dikilitaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Israil 'li Yahudiler de bizden ne çok korkarlar ya...Çok komiksin..Adamlar ıstedikleri taktirde Türkiye'yi yarım saatte yok edecek nükleer kapasiteye ve dünyanın en güçlü hava kuvvetlerinden birine sahipler.Bizim uçaklarımız onları düşman görmüyor bile..
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Üst akıl ve Batı emperyalizmi Yunanistan'ı "mayın eşeği gibi" önümüze atıyorlar ve devamlı şımartıyorlar.. Sözde Anadoluya yakın adaları silahlandırıp "Adaları anadoluyu saran ahtapotun kolları "haline getirmeye çalışıyorlar. Ama tarih olarak bu ahtapodun kollarının bir bir nasıl kesilip atılacağını hep beraber göreceğiz..
    Cevapla
  • Hsyn 2 yıl önce Şikayet Et
    İnslhh yeterki şu savunma sanayimizin yaptıkları bir bitsin nefes bile alamayacaklar
    Cevapla
  • Nurhayat Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Geri dönüş anlaşmasını iptal edelim...Hem onların yükünüde çekiyoruz birde iftiralara maruz kalıyoruz...
    Cevapla
  • GÜZEL İNSAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Nurhayat hanım bu çocuk oyuncağı değil gidecek yerleri yok çoluk çocuğa yazık empati kurun ama bizim hatamız en başından Avrupa'ya gitmek isteyenlere mani olmayacaktık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi