Macron buna çok bozulacak! Putin-Tokayev görüşmesine de masa damga vurdu

Putin'in Macron'u 5 metrelik masada ağırlaması ve Fransa basını başta olmak üzere uluslararası basında dalga konusu oldu. Macron dünyaya rezil olurken, Putin'in Tokayev'i ağırladığı masa da gündem oldu.

Macron buna çok bozulacak! Putin-Tokayev görüşmesine de masa damga vurdu
Macron buna çok bozulacak! Putin-Tokayev görüşmesine de masa damga vurdu
GİRİŞ 10.02.2022 18:05 GÜNCELLEME 10.02.2022 18:56
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

1999 yılından itibaren başbakanlık ve devlet başkanlığı görevlerini farklı dönemlerde üstlenen ve dünya siyasetinin en önemli aktörlerinden biri olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Moskova'da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u ağırlaması uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu.

5 metrelik beyaz renkli dev masanın bir ucuna oturan Putin, masanın diğer tarafına ise Macron'u oturtturdu. Toplantının başında uzaktan bir eli cebinde el sallayarak Macron'u selamlayan Putin, görüşme sonrasındaki basın toplantısında da Macron'u beklemeden ayrılarak adeta bir gözdağı verdi.

TOKAYEV'E FARKLI MASA

Putin'in Macron'a uyguladığı protokol hala konuşulurken, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Tokayev, Rus lider ile Kremlin'de görüştü.

İkilinin görüşmesine ise yine masa damgasını vurdu.

Putin'in Tokayev ile daha samimi pozlar vererek, ufak bir masada görüşmeyi tercih etttiği görüldü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 81
  • Maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    Bölgede tokayev, aliyev, kadirov gibi putine bağlı sadık adamlar var. Putin bunları rus çıkarlarını koruması için koltuklarında tutar, Bunlar için önemli olan önce putinin garantörlüğünü yaptığı koltukları ve şöhretleridir. Halkları mı? O da ne?
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    kapıda üç dakika bekletilip dizinizin bağı çözülüp çöktüğünüzü kapılarda birhafta randevu alamadan döndüğünüz günlerin tesellisini arıyorsunuz çanak yalayıcılığı budur işte sedat peker adam tarihe geçecek bir özdeyiş söyledi maaşları kadar namusu olan gazeticiler sözü bu demekki
    Cevapla
  • Yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberde; Macron dünyaya rezil olurken, denilmiş. Gerçek şu ki, Putin ile Macron 5 saaten fazla görüşmüş. Putin değer vermediği biri ile 5 saat görüşür mü?
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizimki de böyle olmaya çalışyor. Ama bakalım inşallah. yaklaşık beş yüz yıldır Asyada rusya etkili. İngilizler olmasa Osmanlıya kıyacaklardı. Neyse ki ingiltere engel oluyordu.
    Cevapla
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusyayı batı haşere olarak kullanıp saldırtır sonra da beraber bölüşür.
    Cevapla
  • Basiret 2 yıl önce Şikayet Et
    Koca dünyada şu anda iki lider kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor