Rusya: Moskova'ya karşı koordineli enformasyon saldırısı gerçekleştiriliyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''Rusya’nın güvenlik garantileri konusundaki haklı taleplerini itibarsızlaştırmak için Moskova'ya karşı koordineli enformasyon saldırısı gerçekleştiriliyor.'' ifadeleri kullanıldı.

Rusya: Moskova'ya karşı koordineli enformasyon saldırısı gerçekleştiriliyor
Rusya: Moskova'ya karşı koordineli enformasyon saldırısı gerçekleştiriliyor
GİRİŞ 11.02.2022 23:51 GÜNCELLEME 12.02.2022 01:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD’nin Rusya’nın Ukrayna’yı kısa süre içerisinde işgal edeceğine yönelik iddialarına tepki göstererek, “Rusya’nın güvenlik garantileri konusundaki haklı taleplerini itibarsızlaştırmak için Moskova'ya karşı koordineli enformasyon saldırısı gerçekleştiriliyor.” ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, 2021 sonu ile 2022’nin başı itibarıyla, dünya kamuoyunu Rusya’nın işgal hazırlığında olduğuna ikna etmek için bir medya kampanyasının başlatıldığı belirtildi.

Söz konusu medya kampanyası çerçevesinde, çok sayıda sahte yayınların kullanıldığına işaret edilen açıklamada, “Rusya’nın güvenlik garantileri konusundaki haklı taleplerini itibarsızlaştırmak için Moskova'ya karşı koordineli enformasyon saldırısı gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda, Batı'nın jeopolitik emellerinin ve Ukrayna topraklarındaki askeri yapılanmasının haklı çıkarılması hedefleniyor.” ifadelerine yer verildi.

Batılı yetkililerin ve medyasının, kendi saldırganlığını gizlemek için sahte haberler ürettiğinin kaydedildiği açıklamada, “Batılı ülkelerin yetkilileri ve medyası, Ukrayna çevresindeki yapay gerilimi tırmandırmak için kumpas başlattılar.” denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Murad 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerika rusyayı neden savaşa sürüklüyor???
    Cevapla
  • Mümin AKTAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Batı sistemi çöktü çünkü.Sömürü devleti ve piyon köpekleri bulamadıkları için zorlanıyor.Diğer büyük devletleri hataya zorluyor.Diplomasiyi ve yaptırımı kullanarak ekonomik kazanım peşinde.Kendi devletlerinde savaşacak halkı ve askeri yok.Artık batı ismi ile battı yeni dünya düzeni doğuda kuruluyor .Onlar kurutuyor…
    Cevapla
  • gaza gelmeyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya, ukrayna ve AB yi yahudiler gazlıyor olabilir. Veya her kim gazlıyorsada bilemeyiz ama birilerinin gazına gelmemeli ukranya ve rusya.
    Cevapla
  • dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    çok memnunuz ys birde link atmışsınız takip edin diye
    Cevapla
  • Talha 2 yıl önce Şikayet Et
    davulla zurnayla saldıracağız diye açıklama yapmanızı beklemiyorduk zaten. Fakat belli ki Amerika savaş istiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....