ABD'de şoke eden olay! Dolapta unuttuğu hamburger 5 yıl boyunca bozulmamış

Indy 100 sitesinin haberine göre, ABD'nin başkenti Washington DC'de ikamet eden Megan Condry, ilk başta isteyerek sakladığı McDonald's hamburgerini 5 yıl boyunca dolabında unuttu.

ABD'de şoke eden olay! Dolapta unuttuğu hamburger 5 yıl boyunca bozulmamış
ABD'de şoke eden olay! Dolapta unuttuğu hamburger 5 yıl boyunca bozulmamış
GİRİŞ 18.02.2022 22:20 GÜNCELLEME 18.02.2022 23:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD'de şoke eden bir olay yaşandı. Condry isimli kadın, 5 yıldır dolabında duran hamburgerini ilk aldığı günle hemen hemen aynı ve bozulmamış bir şekilde buldu. Condry, hamburgeri bulduğunda "kokmadığını ve aldığı günkü gibi göründüğünü" söyledi. Diğer yandan, hamburgerde dikkate değer bir fark olduğunu belirten Condry, "Bir kaya gibi sertti, onunla bir camı kırabilirdim." dedi.

'KAYA GİBİ SERTTİ'

Condry, hamburgeri bulduğunda "kokmadığını ve aldığı günkü gibi göründüğünü" söyledi. Diğer yandan, hamburgerde dikkate değer bir fark olduğunu belirten Condry, "Bir kaya gibi sertti, onunla bir camı kırabilirdim." dedi.

McDonald's konuyla ilgili yayınladığı, "McDonald's hamburgerlerinin bozulmadığı efsanesine yanıt" başlıklı blog yazısında, "Uygun ortamda hamburgerlerimiz de diğer yiyecekler gibi bozulabilir ancak bunun için ortamda neme ihtiyaç var." ifadesine yer verdi.

Şirketten yapılan açıklamada, "Hamburgerin kendisinde veya çevrede yeterli miktarda nem olmadan bakteri ve küf üremeyebilir ve bu nedenle bozulma ihtimali düşüktür. Bozulmanın yiyeceğin içerisindeki kimyasallar veya besin değerinin düşük olmasıyla ilgisi yoktur. Bu, tutulduğu koşullarla ilgilidir." ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR 4
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamda kaliteli bir dolap varmış
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim ekmeğim dolapta en fazla bir hafta kalabiliyor. Çok çabuk bozuluyor. Kimyasal katılmış ürünler yıllarca bozulmaz.
    Cevapla
  • Adalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bozmaz yiyeni bozar
    Cevapla
  • sor 2 yıl önce Şikayet Et
    yerseniz doğal mış.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar