Kadirov, Ukrayna'da olduğunu açıkladı: Kiev'e girmeye hazırız

Ukrayna'ya karşı Rusya'nın yanında duran Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Ukrayna Güvenlik Servisi ile alay ederek, Ukrayna topraklarında bulunduğunu belirtti. Kadirov, başkent Kiev'e girmek için beklediklerini duyurdu.

GİRİŞ 14.03.2022 06:18 GÜNCELLEME 14.03.2022 06:18
Bu Habere 472 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ilk gününden beri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e desteğini ifade eden Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Rus birlikleriyle Ukrayna'ya saldırmak için binlerce Çeçenistan askerini Ukrayna'ya gönderdi.

Ukrayna istihbaratının geçtiğimiz günlerde Kadirov'un Ukrayna'da olabileceğini açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kadirov, Ukrayna topraklarında bulunduğunu duyurdu.

Kadirov, Putin'e bağlılığıyla tanınıyor.

UKRAYNA YÖNETİMİNE TEHDİTLER SAVURDU

Çeçenistan askerleri ile toplantı yaptığı anlara dair görüntüleri de paylaşan Kadirov, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) ile de alay etti. Kadirov, "Zekanız bozuk. Görüntüde Gostomel'deyiz. Geçen gün siz Kiev Nazilerinden yaklaşık 20 km uzaktaydık ve şu anda daha da yakınlaştık ve tahmin edin ne kadar yakınlaştık? SBU istihbarat servisiniz nasıl çalışacağını hiç bilmiyor. Görünüşe göre yabancı eğitmenler ve askeri danışmanlar size modası geçmiş bir yöntemle öğretmişler" ifadelerini kaydetti.

Kadirov'dan Zelenski'ye tehditKadirov'dan Zelenski'ye tehdit

Putin'e seslendi: Senin için ölmeye hazırımPutin'e seslendi: Senin için ölmeye hazırım

Çeçen lider Kadirov'un sağ kolu General Magomed Tuşayev öldürüldüÇeçen lider Kadirov'un sağ kolu General Magomed Tuşayev öldürüldü

Açıklamasının devamında Kiev yönetimini de tehdit eden Kadirov, "Bir an için rahatlayabilirsiniz, çünkü bizi aramanıza gerek yok. Sizi kendimiz bulacağız. Ama fazla zamanınız yok. Defalarca önerdiğim gibi, vazgeçip yanımızda dursanız iyi olur, yoksa sonunuz gelecek. Teklif hala geçerli. Ama uzun sürmez" dedi.

UKRAYNA: O'NU YOK EDECEĞİZ

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı ise, "Kadirov gerçekten Kiev yakınlarındaysa O'nu yok edeceğiz" açıklamasını yaptı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 472
  • Muzaffer 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusların boynuna tasmasını geçirdiği satılmış aşalık bir mahluk geçmişi şanlı destansı direnişlerle dolu örnek bir Çeçen milletinin başında ve bunun destekçileri olmamalıydı Cehenneme kadar yolları var..
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadirov a ne oluyor kendini ne saniyor nazi ler Ukraine de yok almanyada var cekin kanli ellerinizi ukraineden eyt nato denen seytanlar nerdesiniz böyle günler icin nato kuruldu Ukraine sahip cikmiyorsaniz caniniz cehenneme nato bitmistir
    Cevapla
  • HEREDOT CEVDET 2 yıl önce Şikayet Et
    Cehennemlik odun bunlar,, şamil basayev, cevhar dudayevin tırnağı olamaz, çeçeni temsil edemez bu kâfir....
    Cevapla
  • Şamil basayev 2 yıl önce Şikayet Et
    Tez zamanda geberirsin domuz başını keserler inşallah
    Cevapla
  • Akçaabatlıselçuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin ,İnşallah
    Cevapla
  • Vurun gitsin 2 yıl önce Şikayet Et
    Gebere sıca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak