Putin'e seslendi: Senin için ölmeye hazırım

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e seslenerek, "Sizin için ölmeye hazırım" dedi.

GİRİŞ 05.03.2022 09:55 GÜNCELLEME 05.03.2022 10:54
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Çeçen askerlerin Ukrayna'da kritik öneme sahip bölgeleri hızla ele geçirebileceğini, bunun da Rusya'nın askeri operasyonunun hedeflerine kolayca ulaşmasını sağlayabileceğini söyledi.

Putin gözünü karartmış olabilir: Rusya, Ukrayna'da Grozni taktiğine mi geçiyor?Putin gözünü karartmış olabilir: Rusya, Ukrayna'da Grozni taktiğine mi geçiyor?

Ukrayna saflarına katıldılar: Amacımız Putin ve Rusya'dan intikam almakBazı Çeçen gruplar Ukrayna saflarına katıldı: Amacımız Putin ve Rusya'dan intikam almak

Çeçen lider, Rusya lideri Vladimir Putin'e seslenerek "Savaşçılarımıza Harkov'u, Kiev'i ve diğer tüm şehirleri hemen ele geçirme emri verin" dedi.

Kadirov, Putin'e hitaben "Yoldaş devlet başkanım, sizin için ölmeye hazırım ve emrinizdeyim. Ama askerlerimizin öldüğünü izleyemem. Lütfen gözünüzü kapatın ve bizim savaşçıların her şeyi bir iki günde bitirmesine izin verin. Sadece bu ülkemizi ve halkımızı kurtarabilir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 214
  • BABA 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakallı rus
    Cevapla
  • dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bir çeçen liderin putin ile yanak yanağa olması, gerçek te imkansız birşey, kardeşi , babası olsanız onu yapamazsınız kamera karşısında.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne günlere kaldik
    Cevapla
  • ERTUGRUL58 2 yıl önce Şikayet Et
    Lan kadirov o gercek Baban mi la yoksa baska türlü aciklamasi yok putine sarilmalar öpmeler ne lan bu,kesin Baban o.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Çeçenlerin CHP'si.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı