Rus ordusunda bir günde büyük zayiat! Cesetlerin taşındığı araçlar konvoya dönüştü

Ukrayna Savunma Bakanlığı, bugünkü çatışmalarda Rus ordusunun aralarında tank, zırhlı araç ve kamyonların da bulunduğu 40'a yakın askeri araç ile 100’den fazla askerini kaybettiğini bildirdi.

GİRİŞ 19.03.2022 23:35 GÜNCELLEME 19.03.2022 23:37
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Ukrayna Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, son 24 saatte Rus ordusunun 10 saldırısının başarılı bir şekilde püskürtüldüğü kaydedildi.

Son 24 saatte Rus ordusuna ait 13 zırhlı personel taşıyıcı, 8 tank, 7 zırhlı piyade savaş aracı ile 10 kamyonunun yok edildiği aktarılan açıklamada, bugünkü çatışmalarda ayrıca 100’den fazla Rus askerinin etkisiz hale getirildiği vurgulandı.

RUS ORDUSUNUN CESET KONVOYU

Dailymail'de yer alan habere göre Rusya savaştaki can kaybını gizlemek için cesetleri Belarus üzerinden trenlerle ülkeye taşıyor. Belarus'ta bir hastanedeki yetkililere dayandırılan bilgilere göre şimdiden 2 bin 500 ceset trenlerle Rusya'ya taşındı. 

Belarus'a ceset taşıyan araç

UKRAYNA: 14 BİNDEN FAZLA RUS ASKERİ ÖLDÜRDÜK

Ukrayna Savunma Bakanlığı şu ana kadar 14 binden fazla Rus askerinin öldüğünü iddia etmişti.

KAYNAK: İHA, HABER7
YORUMLAR 72
  • Osmanlı 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Vurun rud esed köpeğinin tasmasını tutan putinin kefere askerlerine
    Cevapla
  • nobel odulleri 2 yıl önce Şikayet Et
    hacli siyonist budist azili kafir 5 devletin daimi uye oldugu bu 5 devletin birinin parmak hateketiyle yonetilen geriye kalan 197 ulkenin esamesinin bile okunmadigi kof 5 para etmez BM gibi ayni guruhun elinde olan nobel odulleride hic alakasi olmayan hatta tam tersi olana verilmekte simdi dusunun Azerbeycan ve Turkiyenin ermenistanla arasinda Suriyede Libyada Katar Yemeni Arakan...son olarak Ukrayna Rusya arasindaki baris icin yyani dunyada baris icin yogun caba harcayan tek ulke ve liderler Turkiye Recep Tayyip Erdogan ,Mevlut Cavusoglu ve hulusi Akara verilmesi gereken baris odulu aceba barisla hic alakasi olmayan hatta savas taraftari kimlere verilecekler bu nobel baris odulu
    Cevapla
  • YUSUF.İR 2 yıl önce Şikayet Et
    Karabağ savaşı aklıma geldi.
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın katli insanlığın katli gibidir. Yorumları okuyunca insan üzülüyor.Rabbim tövbe kapılarını sonuna kadar açmışken bizim binamaz dindarlar savaşa sevinir olmuş.Rabbim ıslah eylesin hepinizi.
    Cevapla
  • Kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Rus askerleri bir ara suriyede idlip ve başka şehirlerde masum insanların üzerlerine bombalar atıyorlardı. Orada bu insanların ahını çok aldılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı