'Yakın dostu' da Putin'i kınadı: Kabul edilemez

Fransızların dünyaca ünlü sinema yıldızı Gerard Depardieu, daha önceleri kendisine övgüler yağdırdığı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'yı işgalini "kabul edilemez ve çılgın sürüklenme" sözleriyle kınadı.

'Yakın dostu' da Putin'i kınadı: Kabul edilemez
'Yakın dostu' da Putin'i kınadı: Kabul edilemez
GİRİŞ 01.04.2022 11:20 GÜNCELLEME 01.04.2022 11:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya'dan 2013 yılında vatandaşlık alan ve Rus lider Putin'e yakınlığıyla tanınan ünlü yıldız Gerard Depardieu, nisan ayı başında Paris'te Champs-Elysees Tiyatrosu'nda vereceği üç konserin gelirinin tamamının Ukrayna'daki savaşın mağdurlarına gideceğini ifade etti.

Depardieu "Rus halkı, Putin gibi yöneticilerinin kabul edilemez çılgın sürüklenmesinden sorumlu tutulamaz" dedi.

Rusya ve Ukrayna'nın kardeş iki ülke olduğu görüşünü dile getiren Depardieu, savaşın derhal durdurularak müzakerelere geçilmesi çağrısında bulundu.

Fransız Haber Ajansı'na yazılı bir açıklama gönderen ünlü yıldız, Dostoyevski, Tolstoy, Gogol, Çaykovski, Prokofiev, Şostakoviç gibi ünlü yıldızların bağrından çıktığı Rusya halkına "her zaman benzersiz bir sevgiyle bağlı olduğunu" bildirdi.

Depardieu, geçmişte Putin'e yönelik övgü dolu açıklamalarıyla tanınıyor. Ünlü sinema yıldız, bir ilke imza atarak 1 ila 3 Nisan tarihleri arasında ünlü Fransız şarkıcı Barbara'nın eserlerini piyano eşliğinde kendi yorumuyla seslendirecek.

KAYNAK: EURONEWS
YORUMLAR 2
  • batu 2 yıl önce Şikayet Et
    putin venezuella ya veya küba ya füze yerleştirdi de sanki abd gidip söktümü ? gücü yetseydi putin in çoktan oraları da alırdı... putin kendisini dünyanın efendisi sandı.... umrunda olsaydı insan canı suriye de binlerce masum sivil insanı füze ile roket ile şehit etmezdi...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence putin haklı ama olan ukrayna halkına oldu yazık. Ukrayna akıllı olmalı gaza gelmemeli. Putin venezuella ya küba ya üs kursa füze yerleştirse abd ne yapar rusya nın etrafını sardı. Kendi binlerce km uzakta olanlar burda oluyor. Şeytan abd. Herşeyin sebebi dünyadaki bütün savaşların sorumlusu abd.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak