Dr. Mehmet Öz'ün serveti ortaya çıktı

ABD'de siyasete atılan ve Senatörlük yarışına giren Dr. Mehmet Öz'ün, 76 milyon dolar ile 300 milyon dolar arasında bir servete sahip olduğu iddia edildi.

GİRİŞ 08.04.2022 12:49 GÜNCELLEME 09.04.2022 15:58
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

ABD'de emekliye ayrılan Cumhuriyetçi Pat Toomey'nin Kongre'deki koltuğu için Pennsylvania'dan senatörlük yarışana giren Dr. Mehmet Öz'ün, servetine dair detaylar paylaşıldı.

İddialara göre Öz'ün kişisel serveti; 76 milyon dolar ile 300 milyon dolar arasında.

AKARYAKIT ŞİRKETİNDE HİSSE, TÜRKİYE DAHİL ÇOK SAYIDA YERDE EV

Öz'ün servetinin bazılarının eşiyle ortak olduğu ve bazılarının da kendi üstünde olduğu belirtilirken, Pennsylvania'daki ünlü akaryakıt şirketi Wawa'da büyük bir hissesi olduğu ve New Jersey, Pennsylvania, New Hampshire, Florida ve Türkiye'de de evleri olduğu aktarıldı.

Palm Beach'te 5 milyon ile 25 milyon dolar arasında değere sahip bir evi olduğu da belirtildi.

SADECE İNEKLERİNİN DEĞERİ 500 BİN DOLAR

New York Times'da yer alan habere göre Öz; geçen yıl Okeechobee'de bir sığır ve inek çiftliği satın aldı. Sadece buradaki ineklerin değeri 500 bin dolara kadar.

New York Times haberin bu kısmında; "Eğer seçilirse Öz, Senato'nun en varlıklı üyelerinden biri olacak. Şöhreti ile birlikte seçim yarışında kişisel servetini de kullandı. Dr. Öz geçen yıl kendi cebinden 5.3 milyon dolarlık harcama yaptı ve daha fazla harcama da yapabilir" yorumunu yaptı.

KONUŞMALARDAN ELDE ETTİĞİ GELİRLER

61 yaşındaki Dr. Öz'ün, "The Dr. Oz Show" isimli gündüz kuşağı programından 2.2 milyon dolar kazandığı ve "Oz Media" isimli medya şirketi aracılığıyla da 7 milyon dolar gelir elde ettiği öen sürüldü.

Öte yandan Dr. Öz'ün geçen yıl Teksas'taki bir tıp derneğinde konuşma yaptığı ve bundan 120 bin dolar kazandığı, programında da fıstığı övdüğü için Kaliforniya'daki Amerikalı Fıstık Üreticileri Derneği'nde konuşma yaptığı ve buradan da 125 bin dolar elde ettiği iddia edildi.

Mehmet Öz FETÖ elebaşı Gülen'i savundu: O'na dokunulamazMehmet Öz FETÖ elebaşı Gülen'i savundu: O'na dokunulamaz

FETÖ elebaşı Gülen'i savunan Mehmet Öz'ün yeni gündemi: Türk vatandaşlığından çıkacak!FETÖ elebaşı Gülen'i savunan Mehmet Öz'ün yeni gündemi: Türk vatandaşlığından çıkacak!

FETÖ'YÜ SAVUNMUŞ, TÜRK VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Mehmet Öz'ün Pennsylvania'dan Cumhuriyetçiler adına senatörlük yarışına girme kararı tartışma yaratmıştı. Öz'ün Türk vatandaşlığı ve Müslüman kökeni, ABD siyasetinde bazı eleştirilere yol açmıştı. Bu eleştirilerin ardından Öz, seçilmesi durumunda Türk vatandaşlığını bırakacağını açıklamıştı.

Seçim kampanyasına FETÖ elebaşı Gülen'i savunarak başlayan Öz, "Gülen'e dokunulamaz. Darbeye karıştığına dair iddialar inandırıcı değil. O Pensilvanya'da kalmayı sürdürecek" demişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 48
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Hain fetöcü doktor, yazıklar olsun
    Cevapla
  • Furkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin ne mal olduğu birbir ortaya çıkıyor.
    Cevapla
  • Tandoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    özünü satan şahıs.
    Cevapla
  • xray 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd ye hizmet eden zayen bizden değildir. Fetö kafasında.
    Cevapla
  • değer 2 yıl önce Şikayet Et
    zerre kadar türk değil, adı mehmet olmasi bunu değişmez, sıfatı ecnebi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt