FETÖ elebaşı Gülen'i savunan Mehmet Öz'ün yeni gündemi: Türk vatandaşlığından çıkacak!

ABD'de siyasete girmeye hazırlanan Türk asıllı Amerikalı doktor Mehmet Öz, "Türk vatandaşlığını" bırakacağını duyurdu. Mehmet Öz daha önce yaptığı abir açıklamada FETÖ elebaşı Gülen'i savunmuştu.

GİRİŞ 17.03.2022 06:57 GÜNCELLEME 17.03.2022 09:29
Bu Habere 697 Yorum Yapılmış

Amerika'da Cumhuriyetçi Parti'den siyasete girmeye hazırlanan Türk asıllı Amerikalı doktor Mehmet Öz seçilir seçilmez “Türk vatandaşlığını” bırakacağını duyurdu.

Pensilvanya eyaletinde senatör adayı olan Mehmet Öz, geçtiğimiz günlerde Amerikan Washington Post gazetesine skandal açıklamalarda bulunmuş ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i savunan açıklamalarıyla tepki çekmişti.

Öz, gazetenin Fetullah Gülen ile ilgisi sorusuna "Darbeye karıştığına dair iddialar inandırıcı değil. O Pensilvanya’da kalmayı sürdürecektir. Gülen’e dokunulamaz" cevabını vermişti.

Pensilvanya'daki seçim kampanyasında Türk vatandaşı olmasının tepkilere yol açması üzerine Dr. Mehmet Öz twitter hesabından Türk vatandaşlığını bırakacağına ilişkin açıklama yaptı:

"Çifte vatandaşlığım kampanyadaki dikkatimi dağıttı. Hasta anneme bakmak için bunu sürdürdüm, ancak ailemle birkaç hafta süren görüşmelerden sonra bir sonraki ABD Pensilvanya senatörü olarak yemin etmeden önce sadece ABD vatandaşı olacağım."

YORUMLAR 697
  • Devlet adamı 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö desteği ile çoktan vatandaşlıktan çıkmış dünyaaaa vataandaaşı olmuş.
    Cevapla
  • Hasancan 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş nedir bu dışarıdaki Türklerin derdi? Yahu biriniz de vatansever olun be! Anlamıyorum neden.
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi bir karar vermiş olursun abd nin satılmış köpeği Mehmet Öz. Allah seni bir gün bu ülkeye muhtaç eder inşallah yezittt
    Cevapla
  • Mg1907 2 yıl önce Şikayet Et
    ruhunu satmışsın fetö ve abd ye. senden bu ülkeye ne fayda gelecek zaten. senden önce devletimiz çıkarmalı seni vatandaşlıktan hain emellerinizde boğulun inşallah. amin
    Cevapla
  • 9koydenkovulan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlar gercekten komik millet avrupa vatandasi olabilse turk vatandasligindan hemen cikar vaziyete suan. Burada yazanlar yuzde 99u boyle secenek olsa vatandasligi birakir.
    Cevapla
  • Ankaralıpaşa 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet sizin gibi Avrupa hayranı olanlar bilmez bizim gibi sonuna kadar memleketi bekleyebilecegimizi . Çünkü idrak edemezler.Köyden kovulduklari gibi memleketten de kaçmak isterler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!