Erdoğan'a 'dikdatör' diyen Draghi, Türkiye'ye geleceğini açıkladı

Geçen yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "diktatör" diyerek tepki çeken İtalya Başbakanı Mario Draghi, temmuz ayı başında Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Erdoğan'a 'dikdatör' diyen Draghi, Türkiye'ye geleceğini açıkladı
Erdoğan'a 'dikdatör' diyen Draghi, Türkiye'ye geleceğini açıkladı
GİRİŞ 19.05.2022 15:57 GÜNCELLEME 19.05.2022 21:29
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İtalya Başbakan Mario Draghi, İtalyan parlamentosuna Ukrayna'daki gelişmeler konusunda bilgi verirken, temmuz ayında Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.

Mario Draghi, "Temmuz başında Türkiye ile ikili zirve için Ankara'da olacağım. Bu türden bir zirve 10 yıldır ilk kez yapılacak. Bu görüşmede İtalya ile Türkiye ilişkilerinin güçlendirilmesini ele alacağız" dedi.

Draghi, Türkiye'deki görüşmelerde Ukrayna'daki "çatışmanın müzakere ve diplomatik boyutları" ile İtalya-Türkiye ilişkilerinin güçlendirilmesinin ele alınacağını belirtti.

İtalya Başbakanı'ndan Erdoğan için küstah sözler! İtalya Başbakanı Erdoğan'a 'dikdatör' dedi

İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Gaiani Türk Dışişlerine çağrıldıİtalya'nın Ankara Büyükelçisi Gaiani Türk Dışişleri'ne çağrıldı

Mario Draghi, Erdoğan ile ilgili skandal sözleri sonrası kendi ülkesinde dalga konusu olduErdoğan'a 'dikdatör' diyen Mario Draghi, kendi ülkesinde dalga konusu oldu

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 32
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama iyi bir ders vermenin zamanı geldi. Haydi reis iade zamanı.
    Cevapla
  • 2023 1 yıl önce Şikayet Et
    İlginç, kitlesine yaranmak isteyen devlet yöneticileri, Erdoğan'a sataşır. Yurtdışında siyasi kariyer yapmak isteyen Türkler, Erdoğan düşmanlığı yaparak tutunmaya çalışır. Ne zaman özünüzü savunacaksınız ki ?
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 1 yıl önce Şikayet Et
    evinde kal kereste! gelsen ne yazar?
    Cevapla
  • mantikli 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedense hep gavurlar Erdogan için diktatör diyorlar. Emir kulu olsaydı sen cok yasa Erdogan derlerdi.
    Cevapla
  • Coban 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde onlara bedava maske göndermiştik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor