Yunan lobisi harekete geçti: Türkiye karşıtı 16 farklı harita!

Yunan basınında yer alan haberde, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’nın yurtdışındaki temsilciliklerine Türkiye karşıtı 16 farklı harita gönderdiği ve diplomatları Türkiye karşıtı lobicilik ile görevlendirdiği ifade edildi.

Yunan lobisi harekete geçti: Türkiye karşıtı 16 farklı harita!
Yunan lobisi harekete geçti: Türkiye karşıtı 16 farklı harita!
GİRİŞ 02.06.2022 19:05 GÜNCELLEME 02.06.2022 19:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yunan basınında yer alan haberde, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’nın yurtdışındaki temsilciliklerine Türkiye karşıtı 16 farklı harita gönderdiği ifade edilerek, Bakanlığın yurtdışındaki Yunan diplomatları Türkiye karşıtı lobicilik ile görevlendirdiği aktarıldı. Dışişleri Bakanlığı’nın Türkiye’nin son 50 yıldaki Yunanistan’a karşı tutumunu gösterdiği iddia edilen 16 haritanın yayınladığı haberde, söz konusu haritaların Yunanistan'ın yurtdışındaki daimi temsilciliklerine dağıtıldığı belirtildi.

Erdoğan'ın 'anlaşmamızı bozduk' açıklamasına Yunanistan'dan yanıtErdoğan'ın 'anlaşmamızı bozduk' açıklamasına Yunanistan'dan yanıt

Yunanistan'ın Türkiye korkusu! Erdoğan'ın resti açık: El mi yaman bey mi yaman!Yunanistan'ın Türkiye korkusu! Erdoğan'ın resti açık: El mi yaman bey mi yaman!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Yunanistan ile anlaşmamızı bozduk!Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Yunanistan ile anlaşmamızı bozduk!

DİPLOMATLARA MEKTUP

Haberde, Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Themistoklis Demiris’in ise diplomatlara ithafen yazdığı bir mektupta, Türkiye'nin tutumunu “revizyonist” olarak nitelendirdiği ve bu tutumun diplomatik kaynaklar vasıtasıyla diğer ülkelere anlatılması gerektiğini savunduğu aktarıldı.

Yurtdışındaki Yunan diplomatlara gönderilen raporda ayrıca, Mavi Vatan, Türkiye Libya Anlaşması, geçmişte yaşanan Kardak Krizi, Coğrafi Formasyonlar ve Türkiye’nin ürettiği silahlı insansız hava araçları konularının yer aldığı belirtildi.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Battal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep konuşuyorlar hem dişardaki hem içimizdeki yunanlar ama icraat yok ...sıkıysa yap bir eylem de görelim,sizde görürsünüz nasılda anında ciğerinizi söküp köpeklere yem ettiğimizi asalaklar...adalar bizim olmalı..okadarrrr !!!!
    Cevapla
  • Misafir 14 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd Ukraynayi ruslara karsi kışkırttı şimdi sıra Yunan da. Tam anlamıyla kışkırtıyorlar bize karşı. Türk Yunan savaşı istiyorlar ki Türkiye'yide Rusya gibi izole etsinler sonrasında iç karışıklık ve son...
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan kendine ait hareket etmiyor zaten. Dolayısıyla ülkesi satılmış, Almanya, Amerika, Fransa vs, birden çok ülkenin üzerinde söz hakkı var. Büyle bir ülkenin maşa olarak harcanması çok kolay.
    Cevapla
  • Aspawa 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Rusya değiliz hesap edemiyorlar yunani en geç bir haftada yeriz
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ya adam gibi gecineceksiniz yada o 12 adalari kafaniza vura vura aliriz, bilesiniz yorgocular
    Cevapla
  • ismet 1 yıl önce Şikayet Et
    yeminle bak kaşınıyorlar
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Haçlı Tohumları Kafir kefere firevun Terörist Yunan Rum ülkelerini yerle bir Edelim yer yüzünden yok Edelim sınırlarımızdaki Soruları kökünden Çözelim Bunun Başka Çözüm yolu yok Tek Çözüm yolu Budur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...