Newsweek, Putin'in hastalığını açıklayıp suikast girişimini duyurdu

Amerikan istihbarat raporuna göre Rus lider Putin çok hasta ve nisan ayında kan kanseri tedavisi gördü. Aynı raporda yer alan diğer bir iddiaya göre; Putin paronayaklaştı ve mart ayında bir suikast girişiminden kurtuldu.

Newsweek, Putin'in hastalığını açıklayıp suikast girişimini duyurdu
Newsweek, Putin'in hastalığını açıklayıp suikast girişimini duyurdu
GİRİŞ 03.06.2022 13:25 GÜNCELLEME 03.06.2022 13:25
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlığı ile ilgili dedikodular, uluslararası basına yansımaya devam ediyor. Newsweek dergisinin ulaştığı son ABD istihbarat raporuna göre; "Putin kesinlikle hasta." İddiaya göre Putin; nisan ayında kan kanseri tedavisi gördü.

Putin'in sağlığına ilişkin kapsamlı istihbarat kaynaklarına erişen yetkililer; Rus liderin durumunun parlak olmadığını söyledi.

Yetkililer, Putin'in iktidardaki gücünün azaldığını kaydederken; Putin'in iktidarı kaybedeceği konusunda giderek daha fazla paranoyaklaştığını ve mart ayında bir suikast girişiminden kurtulduğunu iddia etti.

'Putin kan kanseri oldu' iddiası'Putin kan kanseri oldu' iddiası

"3 AYLIK ÖMRÜ KALDI" İDDİASI

İngiliz basını, Rus lider Putin'in kanser olduğu iddiasını bir kez daha gündeme getirmiş ve doktorların Putin'e biçtiği ömrü sayfalarına taşımıştı.

Daily Mirror gazetesinin özel haberine göre, doktorları Rus lidere en fazla 3 yıl ömür biçmişti. İngiliz gazete haberi, Rusya'nın devlet iç güvenlik kurumu olan Federal Güvenlik Servisi'nden (FSB) görev alan bir ajana dayandırmıştı.

Putin'in sağlık durumuna ilişkin flaş açıklamaPutin'in sağlık durumuna ilişkin Lavrov'dan açıklama

LAVROV: PUTİN'İN SAĞLIK DURUMU İYİ

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ise; İngiliz basınının iddiası sonra Fransız TF1 kanalına verdiği demeçte; Putin'in sağlık durumuna ilişkin olarak, "Kendisini ekranlardan gözlemleyebilir performansını okuyabilir, duyabilirsiniz. Mantıklı insanların bu adamda (Putin) hastalık ya da halsizlik belirtileri görebileceğini sanmıyorum" demişti.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 64
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Lavrov dogru konuşmuş ... putinnnnnnnnnnnnn
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    abd kendi başkanına baksın .
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin'in Allah katında hatası günahı var şüphesiz ama o da kendi ülkesinin çıkarını haklı olarak düşünmek zorunda çünkü Amerika rahat durmuyor durmazda amacı hedefi köle bir Rusya.Şöyle düşünün Amerikanın Yunanistan a yaptığı yığınak kime karşı? Türkiye ye peki Türkiye bu durumdan hoşnut mu asla gücü ve şartları yetecek olsaydı Yunanistan a saldırırdık bizde hatta saldırmamız lazımdır.Suriyeye giriyorsak sınırlarımızdaki bize kurulan tuzaktan dolayıdır.Ama bizim farkımız suçsuz günahsız insanlara dokunmamamızdır.İşte tam burada da Rusya bunu yapamıyor.Zamanı geldiğinde Osmanlı topraklarını nasıl genişlettiyse Türkiye de genişletecektir.Allah bu ümmeti ve mazlumları korusun
    Cevapla
  • mad 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala amerikanların dedikodusunu haber yapıyorsunuz bana ne putinden amerikadan bana türkiye ve türkler lazım
    Cevapla
  • Vatandaş budur 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd eşittir yalan algı.dunyaya yalanla yön veriyor.bunak abd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu