Putin'in sağlık durumuna ilişkin flaş açıklama

Rus Dışişleri Bakanı Lavrov, Ukrayna'nın Donbass bölgesinin "özgürleştirilmesinin" Rusya için "koşulsuz bir öncelik" olduğunu söyledi. Lavrov, Putin'in sağlık durumuna ilişkin iddialara da cevap verdi.

Putin'in sağlık durumuna ilişkin flaş açıklama
Putin'in sağlık durumuna ilişkin flaş açıklama
GİRİŞ 30.05.2022 09:15 GÜNCELLEME 30.05.2022 11:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransız TF1 kanalına verdiği demeçte, Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline dair açıklamalarda bulundu.

Lavrov, Rusya için Ukrayna'nın doğusundaki Donbass bölgesinin "özgürlüşterilmesinin", "koşulsuz bir öncelik" olduğunu söyleyerek, bunu "Ukrayna ordusu ve taburlarının Moskova'nın bağımsız devletler olarak tanıdığı Donetsk ve Luhansk'tan çıkarılması" olarak açıkladı. Donbass bölgesi, Donetsk ve Luhansk'tan oluşuyor.

PUTİN'İN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN SORU

Lavrov, TF1'in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumuna ilişkin bir sorusu üzerine, "Kendisini ekranlardan gözlemleyebilir performansını okuyabilir, duyabilirsiniz. Mantıklı insanların bu adamda (Putin) hastalık ya da halsizlik belirtileri görebileceğini sanmıyorum" dedi.

Lavrov, Ekim ayında 70 yaşına girecek olan Putin'in her gün kamuoyunun karşısına çıktığını da belirtti.

"PUTİN'İN 3 YIL ÖMRÜ KALDI"

İngiliz basını Rus lider Putin'in kanser olduğu iddiasını bir kez daha gündeme getirmiş ve doktorların Putin'e biçtiği ömrü sayfalarına taşımıştı.

Daily Mirror gazetesinin özel haberine göre, doktorları Rus lidere en fazla 3 yıl ömür biçti. İngiliz gazete haberi Rusya'nın devlet iç güvenlik kurumu olan Federal Güvenlik Servisi'nden (FSB) görev alan bir ajana dayandırdı

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 3
  • Türkiye 2071 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç merak etmeyin, şeytan soyu batılılar, sayın Putin gayet sağlıklı beyaz turp gibi, sizlere daha uzun yıllar korku salacak anlayacaginiz korku, yeni virüsün adı korkudan tüm batılılar geberip tükenecekler, ondan sonra dünya huzura doğru uyanacak, biraz abartı oldu gibi olur mu olur inşallah, Gaziantep ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • Vahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en soy kırımcı devleti...100 yılda en az 100 milyon masum insanı katlettiler.Onların katilleri tükenmez.Daha pisi gelir.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    korkunun gözünü seveyim adamın ölüm şafağını bile saydıyor ingilizlere.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için kritik millileştirme: Hedefler yerli sistemle vurulacak
Tokat'ta erkek öğrencilere peçe takıp etek giydirdiler! MEB soruşturma başlattı