Kremlin'den Putin'in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov, Rus lider Putin'in sağlık durumunun iyi olduğunu, kendisiyle cuma günü 3 saat görüştüğünü belirterek, "Zinde ve her gün spor yapıyor. Dün öğleden sonra da hokey oynadı" dedi.

GİRİŞ 22.06.2022 11:08 GÜNCELLEME 22.06.2022 12:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Valdimir Putin'in sağlık durumuyla ilgili olarak, özellikle de İngiliz medyasında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

İngilizler daha önce Putin'e; parkinson, kanser ve alzheimer teşhisi koymuştu.

Son olarak Amerikan dergisi Newsweek, Rus lider Putin'in çok hasta ve nisan ayında kan kanseri tedavisi gördüğünü iddia etmişti.

Newsweek, Putin'in hastalığını açıklayıp suikast girişimini duyurduNewsweek, Putin'in hastalığını açıklayıp suikast girişimini duyurdu

KREMLİN'DEN YENİ AÇIKLAMA

Konu ile alakalı açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov, Putin'in sağlık durumunun iyi olduğunu, kendisiyle cuma günü 3 saat görüştüğünü belirterek, "Zinde ve her gün spor yapıyor. Dün öğleden sonra da hokey oynadı" dedi.

LAVROV: PUTİN'İN SAĞLIK DURUMU İYİ

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ise; İngiliz Daily Mirror gazetesinin "Putin'in 3 aylık ömrü kaldı" iddiası sonra Fransız TF1 kanalına verdiği demeçte; "Kendisini ekranlardan gözlemleyebilir performansını okuyabilir, duyabilirsiniz. Mantıklı insanların bu adamda (Putin) hastalık ya da halsizlik belirtileri görebileceğini sanmıyorum" demişti.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • şahin yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin'i iyidir
    Cevapla
  • vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    inşALLAH 3 saatlik ömrü kalmıştır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı
İşte Türkiye'nin Gabar petrolü ve Karadeniz gazından kazancı