PKK destekçisi sözde gazeteci Frederike Geerdink Irak'tan sınır dışı edildi

Terör örgütü PKK destekçisi olan Hollandalı sözde gazeteci Frederike Geerdink, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) tarafından 'istenmeyen kişi' ilan edilerek ülkeden sınır dışı edildi.

PKK destekçisi sözde gazeteci Frederike Geerdink Irak'tan sınır dışı edildi
PKK destekçisi sözde gazeteci Frederike Geerdink Irak'tan sınır dışı edildi
GİRİŞ 14.07.2022 01:02 GÜNCELLEME 14.07.2022 01:02
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından polis ekiplerinin kendisini Erbil Havaalanı'na getirdiğini duyuran Geerdink, durumun sorumlusu olarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdi.

SÖZDE GAZETECİYE BÜYÜK ŞOK: 'İSTENMEYEN KİŞİ' İLAN EDİLDİ!

Terör örgütü PKK destekçisi olan ve 2015 yılında Türkiye'den sınır dışı edilen Hollandalı sözde gazeteci Frederike Geerdink, Irak'tan da sınır dışı edildi.

Kuzey Doğu Suriye sınırını geçerken polis ekipleri tarafından araca bindirildiğini sosyal medya hesabından duyuran Geerdink, 'istenmeyen kişi' ilan edildiğini belirterek, "Şu anda Erbil Havaalanı'na getirildim. Erdoğan'ın kolu uzun" ifadelerini kullandı.

IKBY yetkililerinin 'bir kalemden' korktuğunu öne süren PKK yanlısı sözde gazeteci, "Kalemimin fazla keskin olmasından inanılmaz derecede gurur duyuyorum." dedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 59
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Kankalarinla birlikte cehenneme gittiginde bakalım orda da ayni gururu yaşayacak misın.
    Cevapla
  • Nejla 1 yıl önce Şikayet Et
    Gebertseydiler
    Cevapla
  • Yahşi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalemin keskinde kimden yana olduğunun farkındasın, bile bile ezilen halk hikayesi safsatası hikayesi ilen terörü övüyor ve genç beyinleri teröre yönlendiriyorsun
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin askerleri ...Kürt düşmanları hainler ordusu...
    Cevapla
  • Mehmet YILMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu da bizdeki birtakım hazımsızlardan öğrenmiş herhalde reisi suçlamayı:" Bu durumun sorumlusu Erdoğan'dır... Erdoğan'ın kolu uzun" Artık bundan sonra kabız olan, ishal olan reisi suçlarsa şaşırmayalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?