Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in kıyafeti olay oldu

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in festival fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi. 36 yaşındaki başbakanın Flow Müzik Festivali'nde çekilen fotoğrafı bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in kıyafeti olay oldu
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in kıyafeti olay oldu
GİRİŞ 15.08.2022 12:32 GÜNCELLEME 15.08.2022 13:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sosyal medya Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'i konuşuyor. Rock ve metal müziğe düşkünlüğüyle tanınan Marin, daha önce Ruisrock festivaline katılmış, deri ceket, kot şort ve botları ile festivale katılan başbakanın paylaştığı bu fotoğraf viral olmuştu.

36 yaşındaki başbakanın festival fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi. Yazar Tom Moylan, Helsinki'de düzenlenen Flow Müzik Festivali'ne katılan Marin'in burada çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

Resmi fotoğrafçısı Janita Autio ile objektiflere poz veren Marin, bir kez daha gündem olmayı başardı.

Kısa sürede sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi haline gelen bu kare sonrası pek çok kullanıcı başbakanın kıyafetini aradı.

Kullanıcılar kısa sürede söz konusu kıyafetin satıldığı platformu buldu. Kıyafetin fiyatının ise sadece 8 euro olması dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Pek çok kullanıcı Marin’i siyaset yapmasına rağmen kendisine zaman ayırdığı için överken bazı kullanıcılar ise başbakanı görevini aksattığı iddiası ile eleştirdi.

FİNLANDİYA'NIN EN ESKİ FESTİVALİ

1970 yılında düzenlenmeye başlayan Rock festival Avrupa’nın en eski ikinci, Finlandiya’nın ise en eski Rock festivali.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 8
  • HalimizeAglayalim 1 yıl önce Şikayet Et
    Simdi bu varligin fert planinda halini dusununuz ve basinda oldugu ulkenin madde planinda yer aldigi noktayi. Muslumanlar ne gibi bir dusuk hale mensup ki, madde planinda biz top yekun helak olurken bunlar maddeye hakim olmus ALLAHin emrini suursuzca olsada yerine getirmisler...Vay musluman topluluklarinin haline...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon?
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupayı işte bunlar yönetiyor. Rusya bunları bir dakikada siler geçer. erkek yok, erkekler kadınlığa özeniyor, kadınlar sapıklığa, bizde bunların birliğine girmek için bir tarafımızı yırtıyor, haysiyetimizden ödün veriyoruz.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Meralin peşinden gidenlere örnek olsun.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksızlık her şekilde teşvik ediliyor. Bu kadını iki lezbiyen büyütmüş zaten. Ne beklenir ki...
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın çapı okuduğunu anlamasıyla doğrudan alakalıdır. Ben Sanna Marin'i büyüten lezbiyen kadınlardan bahsediyorum sen Sanna Marin evlendi diyorsun. Üstelik bu kadın(!) ülkesinde eşcinsel evlilikleri yasal hale getirdi 2017 yılında.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Çapsız sensin. Ben bu kadını büyüten annesi ve annesinin güya kocası diğer kadını diyorum. Biraz araştırırsan gerçeği görürsün.
    Cevapla
  • Vah 1 yıl önce Şikayet Et
    Çapsız herif! Geçen yıllarda evlendi bu kadın ve bir kocası var! Hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu
Kâbe'nin içinden son görüntüler paylaşıldı