Sanna Marin'in şimdi de bir kadınla görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde bir partideki görüntülerinin ortaya çıkması sonrası eleştirilen ve uyuşturucu testi yaptıran Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in, yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bu arada; Marin'in uyuşturucu testi negatif çıktı.

Sanna Marin'in şimdi de bir kadınla görüntüleri ortaya çıktı
Sanna Marin'in şimdi de bir kadınla görüntüleri ortaya çıktı
GİRİŞ 23.08.2022 14:34 GÜNCELLEME 23.08.2022 14:37
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in, geçtiğimiz hafta bir partide görüntüleri çıkmış, hatta evli olmasına karşın bir erkekle yakın şekilde dans etmesi gündem olmuştu.

Finlandiya Başbakanı'nın yeni dans görüntüleri ülkede olay olduEvli olan Finlandiya Başbakanı'nın bir erkekle dans ettiği görüntüler ortaya çıktı

Bu tartışmalar sürerken, Marin'in bu kez de bir kadınla samimi şekilde dans ettiği görüntüler sosyal medyaya sızdırıldı.

ESKİ GÜZELLİK KRALİÇESİ ÇIKTI

İngiliz basını, "Finlandiya'nın parti düşkünü başbakanı" başlığıyla görüntüleri yayınlarken, Marin'in yanındaki kişinin Finlandiyalı sosyal medya fenomeni Sabina Särkkä olduğu belirtildi.

Finlandiya'da güzellik kraliçesi seçilen ve Finlandiya'yı 2012 yılında Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil eden ünlü model ve eski güzellik kraliçesi Sabina Särkkä, sadece altı gün önce Instagram'da paylaştığı hikayede; eşi Ossi Kivimäki ile ayrıldıklarını açıklamıştı.

Marin daha önce, bir gece kulübünde 38 yaşındaki Finlandiyalı şarkıcı Olavi Uusivirta ile yakın bir şekilde dans etmşti.

Sanna Marin'in partideki görüntüleri olay olduSanna Marin'in partideki görüntüleri olay oldu

Sanna Marin parti görüntülerini savundu: Tamamen yasalSanna Marin parti görüntülerini savundu: Tamamen yasal

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 29
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Devleti yönetiyor diye kadından rahibe olmasını beklemiyorsunuz herhalde? İşte LGBT ye destek veren başbakan. Evli eşi var, kız partneri var ve şarkıcı partneri var. Bu görüşü destekleyenler için bu işte kadının ne yanlışı var. Bizdede muhalefet lideri fahri LGBT derneği üyesi. Yarın iktidar olursa Finlandiya gibi bir anda çağdaş, medeni ve ilerici bir toplum oluruz.
    Cevapla
  • yiğido 1 yıl önce Şikayet Et
    Finlandiya ile komşu olsaydık. Bir tane Finli kalmaz, hepsi biz TÜRKÜZ DİYE HAYKIRIRLARDI.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Elde ne başbakanlar var
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde basbakan adayi sadece aksener var nedersin :)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi be
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehvet sapık inancı diye buna derler. Türk Atilla'nın Avrupa ya sefer düzenlediği zaman ki gibi Avrupa şuan. Papa diz çöktü karşısında Atilla vardı. Ve dedi " Atilla Tanrının kırbacı bize ". Allah cc inancını bırakan Avrupa geri Allah cc inancına döndü. Rusya boşuna Avrupa ya cephe almadı. Ruslar Hristiyan olduğunu ve Avrupa nın sapık inancını ülkesinde istemediğini açık ve net ortaya koydu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT teröristlere göz açtırmadı: 9 terörist yakalandı, 16 terörist etkisiz hale getirildi
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi