Sanna Marin kürsüde ağlayıp özür diledi

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Lahti'de düzenlenen bir mitinde basına sızdırılan görüntüleri için özür dilerken, gözyaşlarını tutamadı.

Sanna Marin kürsüde ağlayıp özür diledi
Sanna Marin kürsüde ağlayıp özür diledi
GİRİŞ 25.08.2022 11:26 GÜNCELLEME 25.08.2022 11:26

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, arkadaşlarıyla partide şarkı söyleyip dans ettiği görüntüler ve yazlık evinde iki üstsüz kadının uygunsuz çekilmiş fotoğrafının sosyal medyaya sızdırılmasının ardından eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Sanna Marin'in partideki görüntüleri olay olduSanna Marin'in partideki görüntüleri olay oldu

Sanna Marin parti görüntülerini savundu: Tamamen yasalSanna Marin parti görüntülerini savundu: Tamamen yasal

Sanna Marin'in şimdi de bir kadınla görüntüleri ortaya çıktıSanna Marin'in şimdi de bir kadınla görüntüleri ortaya çıktı

Marin, Lahti'de düzenlenen bir mitingde, olanlardan dolayı üzgün olduğunu belirterek, "Bana göre o fotoğraf uygun değildi, bunun için özür dilerim. O fotoğraf hiç çekilmemeliydi" ifadelerini kullandı.

Finlandiya polisi, Başbakan Marin'in parti videoları hakkında işlem başlatmayacakFinlandiya polisi, Başbakan Marin'in parti videoları hakkında işlem başlatmayacak

Finlandiya Başbakanı, resmi konutunda çekilen 'üstsüz misafir fotoğrafı' için özür dilediFinlandiya Başbakanı, resmi konutunda çekilen 'üstsüz misafir fotoğrafı' için özür diledi

Konuşma yaptığı sırada gözyaşlarına tutamayan Marin, "Tek bir iş gününü bile kaçırmadım. İşe koyulmamız ve zamanımızı büyük sorunlarla ilgilenmek için harcamamız gerektiğini düşünüyorum. Hep birlikte daha güçlü bir Finlandiya inşa etmemiz gerekiyor" dedi.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı
Bu nasıl kibir! Hamit Altıntop'un tepki çeken sözleri!