Öldürüldü ama ortada ceset yok

Afganistan'da Taliban Hükümeti Sözcüsü Zabihullah Mücahid, geçen ay Kabil'deki evinde CIA'nin SİHA'lı saldırısıyla öldürüldüğü açıklanan Eymen El Zevahiri'nin cesedini bulamadıklarını söyledi.

Öldürüldü ama ortada ceset yok
Öldürüldü ama ortada ceset yok
GİRİŞ 26.08.2022 08:30 GÜNCELLEME 26.08.2022 10:15
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Temmuz ayında, Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) tarafından düzenlenen SİHA’lı saldırıyla Afganistan'ın başkenti Kabil'de öldürüldüğü belirtilen El Kaide terör örgütünün lideri Eymen El Zevahiri'yle ilgili Taliban'dan ilginç bir çıkış geldi.

Biden: El Kaide lideri Zevahiri'yi öldürdükBiden: El Kaide lideri Zevahiri'yi öldürdük

Zevahiri, altı bıçaklı ninja füzesiyle öldürüldüZevahiri, altı bıçaklı ninja füzesiyle öldürüldü

Taliban Hükümeti Sözcüsü Zabihullah Mücahid, tüm aramalarına rağmen Eymen El Zevahiri'nin bedenini bulamadıklarını kaydetti.

Sözcü Mücahid cesedi bulmak için araştırmaya devam edildiğini de kaydetti. Eymen El Zevahiri, Usame bin Ladin ile birlikte El-Kaide'nin iki kurucusundan biriydi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 31
  • HAmza 25 1 yıl önce Şikayet Et
    yaşasın usame bin ladin.
    Cevapla
  • YLD 1 yıl önce Şikayet Et
    Mami de tatilde
    Cevapla
  • Hikmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem abd bu kadar şeytani fırıldaklıklar yapıyor neden bazı bilgilerini kabul edip,bazılarını da eleştiriyoruz ki? Önceden canlı kaçırmiş olabilirler.Yüksek bomba atarsınız tam nokta isabetiyle ceset parça-pinçik olur. Başka birinin cesedini koyup gömdürürler hepimizi de uyuturlar. Elimizde güvenilir kaynaklatdan '' Adalet vasfına haiz müslümanler'' dan başkasının verdiğ doğruluğu da ,yanlışlığıda şaibeli şeyler hakkında hüküm cümleleri kurmak müslümana ahirette sorumluluk getirir.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Bu Dünyanın Huzurunu Bozan Terörist ABD Degilmi Yani Yahudi Lobileri Rojfilt Soros gibi
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin oyunu.ismini cismin değiştir,yeniden kullan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor