Erdoğan’ın sözleri Yunanistan’ı kudurttu: ‘Meydan okudular!’

Yunanistan’ın son dönemde giderek artırdığı provokasyonlara sert tepki gösteren Erdoğan “İzmir’i unutma: Bir gece ansızın gelebiliriz” sözleriyle damga vurdu. Erdoğan’ın sözlerini Yunan gündeminde de büyük yankı uyandırdı.

Erdoğan’ın sözleri Yunanistan’ı kudurttu: ‘Meydan okudular!’
Erdoğan’ın sözleri Yunanistan’ı kudurttu: ‘Meydan okudular!’
GİRİŞ 03.09.2022 18:47 GÜNCELLEME 03.09.2022 18:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e katıldı. Burada önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde saldırgan girişimlerini giderek artıran Yunanistan'a da sert tepki gösterdi.

YUNAN GÜNDEMİNE OTURDU

Yunanistan'ın provokasyonlarına sert tepki gösteren Erdoğan, "Yunanistan tarihe baksın. Bunun bedeli ağır olur. Yunanistan'a tek bir cümlemiz var: İzmir'i unutma. Vakti zamanı geldiğinde gereğini yaparız. Bir gece ansızın gelebiliriz" sözleriyle yalnızca Türkiye değil, Yunanistan gündemine de damga vurdu.

"ERDOĞAN MEYDAN OKUDU"

Sabah'ın haberine göre Erdoğan'ın sert tepkisi, Yunan medyasında son dakika manşetleriyle gündem oldu. Erdoğan'ın gözdağı mesajını duyuran Yunan basını, bu sözlerle sallandı.

Erdoğan'ın TEKNOFEST'te yaptığı uyarıyı "saldırı" olarak nitelendiren Yunan haber mecraları, paylaşım üzerine paylaşım gerçekleştirdi.

"Erdoğan'dan yeni bir meydan okuma: İzmir'i unutma!", "Erdoğan Yunanistan'a saldırdı", "Erdoğan'dan yeni provokasyon" başlıklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını paylaşan Yunan medyasında adeta panik havası esti.

YUNANİSTAN'A SERT MESAJ: İZMİR'İ UNUTMA!

Yunanistan'ın provokasyonlarına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yunanistan tarihe baksın. Bunun bedeli ağır olur. Yunanistan'a tek bir cümlemiz var: İzmir'i unutma. Adaları işgal etmeniz bizi bağlamaz. Vakti zamanı geldiğinde gereğini yaparız. Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 12
  • Komünist 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyorsunuz ya seçim için olsun kardeşim bizde artık nasıl olursa olsun birilerine ayarlar ve korkular verebiliyorsak ne mutlu bize . Altılı masanın liderlerinin buzamana kadar Türkiye icin yaptıklarını terazinin bir kefesine bu iktidarın ise yaptığı 1 gunluk icraatı koysanız vallahi iktidar agır basar
    Cevapla
  • Antichpkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sinek etrafında uçup vızırdayarak aslanı rahatsız ediyor, aslan sadece hafif bir şekilde kükreyince, 'imdat aslan beni yiyecek" diye veryansın ediyor. Bu sineği kimin güttüğü de belli, sineğin derdi de belli.
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasret kalmışız ülkesinin egemenliğini toprağını koruyana ve hakkını arayana. Bu hükumetin yerine düşünsenize 6 +1 masanın olduğunu ?
    Cevapla
  • Muhammet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelin size İzmir'i de verelim der bu 6 ganyan ekibi.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk jetlerini defalarca radar kilidi atan Yunanistan. Saldırgan olan Yunanistan. Chbaşk. Cevap veriyor aklını başına al aklını alırım diye. Bunu seçime bağlayan zavallılar var. Ezikler.
    Cevapla
  • Enes öz 1 yıl önce Şikayet Et
    Dayanışlıklı kavga iki ülkenin seçimine yardım edecektir.seçimden sonra biter bu iş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi