Erdoğan açıkladı: Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze törenine katılacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programlarının elvermesi durumunda Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze törenine katılacağını söyledi.

Erdoğan açıkladı: Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze törenine katılacak mı?
Erdoğan açıkladı: Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze törenine katılacak mı?
GİRİŞ 09.09.2022 14:07 GÜNCELLEME 09.09.2022 14:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı soruları yanıtladı. Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümüne değinen Erdoğan, programlarının elvermesi durumunda cenaze törenine katılacağını söyledi:

"Taziye mesajımı sosyal medyadan gönderdim. Bizim de programlarımız var. Eğer programlar elverirse, merasime katılmayı düşünüyorum. İki kez görüşmemiz oldu. Fırsat bulursak biz de merasimde bulunmak isteriz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dünya liderlerinden Kraliçe II. Elizabeth için taziye mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan ve Dünya liderlerinden Kraliçe II. Elizabeth için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 96 yaşındaki Kraliçe 2. Elizabeht'in ölümü sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kraliçe II. Elizabeth'in vefatını bugün üzüntüyle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükümetine en içten taziyelerimi sunuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 12
  • insan 1 yıl önce Şikayet Et
    arklar saygı için gidiyor oraya
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne işin var senin orda
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir sömürgeci katılın cenazesine ne diye katılır bir Müslüman devlet başkanı aklım almıyor
    Cevapla
  • Ayışığı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne işi var gitmesin.
    Cevapla
  • çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Gitme reis gitme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir