Yunan gazeteci Başkan Erdoğan'a sordu! 'Bir gece ansızın gelebiliriz' ne demek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekya’nın başkenti Prag’da Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçti. Başkan Erdoğan, Yunan gazetecenin sorusuna çok konuşulacak cevap verdi.

GİRİŞ 06.10.2022 23:17 GÜNCELLEME 07.10.2022 00:43
Bu Habere 239 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya'nın başkenti Prag'da Avrupa Siyasi Topluluğu (AST) toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi, gazetecilerin sorularını yanıtladı.



YUNAN GAZETECİNİN SORUSUNA ÇOK KONUŞULACAK CEVAP

Başkan Erdoğan, Yunan gazetecinin, 'Bir gece ansızın gelebiliriz ne demek? Yunanistan'a saldırıda bulunuruz mu demek istiyorunsuz?' sorusuna cevap verdi.
 

Prag'da gergin yemek! Başkan Erdoğan'ın sözleri Miçotakis'e ağır geldi! Prag'da gergin yemek! Başkan Erdoğan'ın sözleri Miçotakis'e ağır geldi!


BAŞKAN ERDOĞAN: SİZ ANLADIĞINIZA GÖRE...

Yunan gazetecinin sorusuna Başkan Erdoğan, ''Yani konuyu anlamışsın aslında. Bu sadece Yunanistan için geçerli değil. Bizi rahatsız eden, bize saldıran hangi ülke olursa olsun. Onlara karşı bizim cevabımız bir gece ansızın gelebiliriz. Bunu böyle anlamaları lazım. Şu an itibariyle siz anladığınıza göre herhalde onlar da anlamıştır. '' diye cevap verdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 239
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlar besledikleri teröristlere güveniyorlar ve önce onları cepheye sürecekler ve bizde bir taşla iki kuş avlarız vesselam
    Cevapla
  • Helal olsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Evirip çevirmeden mıhlarız demek bu kadar mı izah edilir :))
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar yürekten çağırma beni..kaşıntın varsa kaşırím demek..
    Cevapla
  • canan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vavv cevap efsane olmuş
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Saf Yunanlılarrrr..Sadece GECE beklemeyinnnn.. GÜNDÜZ de gelebilirizzz. Sonra bir de hani GECE gelecektinizzz diye şarlarmayınnn..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası