Putin, eşcinsel ilişkilere savaş açtı: Aile yapısını tehdit ediyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus toplumunu ve aile yapısını tehdit ettiği için, eşcinsel ilişkileri "yıkıcı değerler sistemi" içinde sınıflandıran kararnameyi imzaladı.

Putin, eşcinsel ilişkilere savaş açtı: Aile yapısını tehdit ediyor
Putin, eşcinsel ilişkilere savaş açtı: Aile yapısını tehdit ediyor
GİRİŞ 09.11.2022 20:37 GÜNCELLEME 10.11.2022 08:28
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

Putin'in imzaladığı, geleneksel manevi ve ahlaki değerlerin korunması ile güçlendirilmesi için devlet politikasının temellerini içeren kararname, Rusya Devlet Yasal Enformasyon Portalı'nda yayımlandı.

RUSYA'NIN EGEMENLİK MÜCADELESİ

Kararnameye göre, Rusya'nın egemenliğini korumayı ve güçlendirmeyi mümkün kılan, çok uluslu ve farklı inançlı ülkenin birliğini sağlayan geleneksel değerlerin Rus toplumunun temeli olduğu vurgulandı.

ABD VE İTTİFAKLARI RUS GELENEKSEL DEĞERLERİNİ TEHDİT EDİYOR

İslam, Hristiyanlık, Yahudilik ve Budizm'in Rus tarihinin ve manevi mirasının ayrılmaz bir parçası olduğu belirtilen kararnamede, Rus geleneksel değerlerinin, aşırılıkçı ve terör örgütlerinin faaliyetleri, belirli kitle iletişim araçları, ABD ve diğer dost olmayan yabancı devletlerin eylemleriyle tehdit edildiği ifade edildi.

AİLE YAPISINI YOK ETMEK İSTİYORLAR

Geleneksel değerleri korumak, güçlendirmek ve yaygınlaştırmak için medyanın ve kamu otoritelerinin araç olarak kullanılacağı kaydedilen kararnamede, "geleneksel olmayan cinsel ilişkiler", Rus toplumu için yıkıcı fikir ve değerler sistemi içerisinde sınıflandırıldı.

Ayrıca bu eş cinsel ilişkilerin teşvikinin, geleneksel aile yapısını yok edeceğine dikkat çekildi.

Türkiye, LGBT'ye karşı! Trabzon'da 'Henüz vakit varken ailene sahip çık' yürüyüşü yapıldıTürkiye, LGBT'ye karşı! Trabzon'da "Henüz vakit varken ailene sahip çık" yürüyüşü yapıldı

 Bu teklife ancak LGBT karşı çıkar! Bu teklife ancak LGBT karşı çıkar!

Hull City'den LGBT desteği! Türk futbolseverler tepki gösterdiHull City'den LGBT desteği! Türk futbolseverler tepki gösterdi

Rusya'da, LGBT propagandasına yasak kararına onayRusya'da, LGBT propagandasına yasak kararına onay

AK Parti taslağı tamamladı: Normal evlilik anayasaya giriyorAK Parti taslağı tamamladı: Normal evlilik anayasaya giriyor

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 177
  • Xmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda HELAL OLSUN diyorum. Bu kadar kesin ve net olunur ancak.
    Cevapla
  • TURK 1 yıl önce Şikayet Et
    PUTİN REİS'de bizim gibi düşünüyor. inşALLAH" ALLAHIN izniyle bu LGBT midir her ne zıkkımse kökünü kurutacaz.. LGBT'ye destek veren her kim olursa gerek siyasi gerek mezhepler gerekse başka başka kişiler aklınızı başınıza alın 2 defa düşünün TÜRK'ün sınırlarını zorladığınız vakit TÜRK' kıyama geçer !!!
    Cevapla
  • Emekli________ 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin Reis helal sana doğru bir karar ama CHP karşı çıkabilir dikkat etmelisin :) :) LGBT Kurutulmalıdır İNSANLIĞIMIZI KAYBETMEYELİM...
    Cevapla
  • İstanbul-18 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir karar, yalnız Putin efendi ülkenin geleceğini düşünüyor isen içkiyi özellikle viskiyi de yasaklaman lazım ülken de Müslümanlardan başka ayık insan yok. Yoksa her geçen sene nüfusun eksiye doğru gidecek.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde de yasayla yasaklanmalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması