Türkiye, LGBT'ye karşı! Trabzon'da "Henüz vakit varken ailene sahip çık" yürüyüşü yapıldı

LGBT'yi sosyal bir kabule dönüştürmek ve toplumu azgınlaştırmak isteyenlere karşı tepki artıyor. Trabzon Aile Dayanışma Platformu, ailenin korunmasına dikkati çekmek amacıyla "Henüz vakit varken ailene sahip çık" yürüyüşü düzenledi.

Türkiye, LGBT'ye karşı! Trabzon'da "Henüz vakit varken ailene sahip çık" yürüyüşü yapıldı
Türkiye, LGBT'ye karşı! Trabzon'da "Henüz vakit varken ailene sahip çık" yürüyüşü yapıldı
GİRİŞ 05.11.2022 17:07 GÜNCELLEME 05.11.2022 17:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Küresel düzeni şekillendiren finans kuruluşları ve dev şirketler, LGBT sapkınlığını meşrulaştırmaya çalışırken Türkiye'den bu dayatmaya karşı sesler yükselmeye devam ediyor.

"AİLE" İÇİN YÜRÜDÜLER

Kahramanmaraş Caddesi'nde toplanan platform üyeleri, mehter takımı eşliğinde, ellerinde Türk bayrakları, ailenin korunmasına dikkati çeken döviz ve pankartlarla 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'na kadar yürüdü.

AK PARTİLİ SİYASETÇİLER, STK'LAR VE BÜROKRATLAR DA KATILDI

Yürüyüşe, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

"DEĞERLERİMİZE SAVAŞ AÇTILAR"

Platform adına konuşan Ahmet Köken, dün topla tüfekle saldırıp hüsrana uğrayanların bugün insanlığın geleceğine saldırdıklarını belirterek, "İnsanın temiz fıtratını bozmak, ailenin ve dolayısıyla toplumun temelini sarsmak, hatta yıkmak için her türlü şeytani eylemlerini fütursuzca devreye sokmuşlardır. Ne olduğu belirsiz olan cinsiyetsiz bir toplum inşa etmenin beyhude çabası içine girip devletimize, milletimize, ailemize, evlatlarımıza ve bizi biz yapan tüm değerlerimize savaş açtılar." ifadelerini kullandı.

"AZGIN AZINLIĞIN ÇABASI BOŞA ÇIKACAKTIR"

Aileyi ve nesli koruyabilmek adına her türlü meşru mücadeleyi göstermenin insanlık görevi olduğunun altını çizen Köken, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Nesillerin devamı, insanlığın geleceği bu mücadeleye bağlıdır. Biz uyanık olursak biliniz ki bu azgın azınlığın çabası boşa çıkacaktır. Kirli elleriyle iğrenç emellerini gerçekleştirme hayalleri beyhude bir çabadan öteye gitmeyecektir. Çocuklarımızın, neslimizin tertemiz zihinlerini koruyabilmek amacıyla toplumun temeli olan ailemize uzatılan kirli ellere engel olmak için sizleri gerek toplumsal hayatta gerekse sosyal ve görsel medya platformlarında, hayatın her alanında topyekun bir mücadeleye ve farkındalık oluşturmaya davet ediyorum. Aile değerlerimizi ayakta tutmak için kızlarımız, erkeklerimiz, gençlerimiz, yaşlılarımız, çoluk, çocuk tüm aile efradımızla devletimizi, kurumlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve kendisinde sorumluluk hisseden herkesi tek ses olmaya ve birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz."

Köken'in konuşmasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı.

 Bu teklife ancak LGBT karşı çıkar! Bu teklife ancak LGBT karşı çıkar!

Hull City'den LGBT desteği! Türk futbolseverler tepki gösterdiHull City'den LGBT desteği! Türk futbolseverler tepki gösterdi

Rusya'da, LGBT propagandasına yasak kararına onayRusya'da, LGBT propagandasına yasak kararına onay

Avustralya'dan Katar'a çirkin LGBT baskısı! 'Kalıcı hale getireceğiz'Avustralya'dan Katar'a çirkin LGBT baskısı! 'Kalıcı hale getireceğiz'

Orkun Kökçü, LGBT desteğine 'hayır' dedi!Orkun Kökçü, LGBT desteğine 'hayır' dedi!

Amsterdam Belediyesi'nden camilere LGBT baskısı: Hemen imzalayınAmsterdam Belediyesi'nden camilere LGBT baskısı: Hemen imzalayın

Katar'a bitmek bilmeyen LGBT baskısı!Katar'a bitmek bilmeyen LGBT baskısı!

LGBT CHP'li belediyeleri mesken tuttu... Mantar gibi çoğalıyorlarLGBT CHP'li belediyeleri mesken tuttu... Mantar gibi çoğalıyorlar

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • gözneli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi bütün gayretiyle müslümanın aile hayatını mahvetmeye çalışıyor,ya rabbi ya rasulallah bu müslümanlar ne zaman uyanacaklar...!
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Katar Devleti dik durarak bunları ülkeye almamalılar. Gelenleri de doğrudan kodese kilitlemeliler.
    Cevapla
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne idüğü belli olmayan LGBT lileri ve destekcilerine gerekli nizam,intizam verilmezse yarın çok geç olur. Toplumun yapısını bozmak için batının bir oyunu.
    Cevapla
  • memo can 1 yıl önce Şikayet Et
    LGTB oyunu islam düsmanlarin kurdugu din hiristianlik musevilik ve islami yok etme projesidir. seytan ise tüm ademogullarin(tüm insanligin) düsmanidir.
    Cevapla
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    akılcı politikalar ile karşı olunmalı. Yasssaakkk hemşerim devri çoktan geçti. siyaset yüzüne gözüne bulaştırıyor. politika üretemiyor, üretemediği içinde tepemize bincekler yakında, aileyi destekledinde ne olacak. yaassaakk demenin dğer yöntemi. sonra polis zoruyla, gaz ve çop uygulaması.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
Filistin'in BM üyeliği onaylandı