"CIA ve MOSSAD peşimde" dedi, dört gün sonra öldürüldü

ABD’li kripto para uzmanı 26 yaşındaki Nikolai Mushegian, istihbarat birimleri CIA ve MOSSAD’ın onu öldürmek için peşinde olduklarını iddia ettikten dört gün sonra ölü bulundu. Şüpheli bulunan bu ölümle ilgili komplo teorileri tartışılıyor.

"CIA ve MOSSAD peşimde" dedi, dört gün sonra öldürüldü
"CIA ve MOSSAD peşimde" dedi, dört gün sonra öldürüldü
GİRİŞ 11.11.2022 11:22 GÜNCELLEME 11.11.2022 11:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

ABD merkezli ödünç kripto para platformu MakerDAO'nun kurucusu Nikolai Mushegian, Porto Riko sahilinde ölü bulundu. Genç yaştaki bu ani ölümünün ardından son paylaşımları gündeme geldi. Zira Mushegian, cesedinin bulunduğu 1 Kasım'dan dört gün önce sosyal medyada cinayet kurbanı olma ihtimalinden bahsetmişti. Mushegian, "CIA ve MOSSAD ile pedofil elitlerin Porto Riko ve Karayipler'de seks trafiği yürüttüğünü, ajan olduğunu iddia ettiği eski sevgilisi tarafından tuzağa düşürüldüğünü ve işkence ile öldürüleceğini" yazmıştı.

"KIYAFETLERİ ÜZERİNDEYDİ"

Eylül ayında da "Beni bekleyen senaryolar: 1) CIA tarafından intihar süslü cinayet 2) CIA'in kölesi olmak" yazmıştı. Bir sörfçü tarafından cesedi bulunan Mushegian'ın boğulduğu sanılıyor. Ancak üzerinde kıyafetlerinin ve cüzdanının olması başkaları tarafından deniz kenarına atılma ihtimalini gündeme getirdi.

Öte yandan bazı tanıdıkları kız arkadaşından ayrıldıktan sonra köpeğiyle yaşadığını ve birkaç kez psikiyatrik yardım aldığını söyledi. Kripto para yatırımcısı Michael Terpin ise, "Onu, özellikle bu kadar dalgalı, zor bir suda yüzmeye çıkacak biri olarak tanımıyorum. Kazara ölme imkanı yok" dedi.

"EPSTEIN GİBİ"

Nikolai Mushegian'ın ölümü, 2019'da hapiste ölü bulunan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'ı akıllara getirdi. Küçük kızları elit dostları için fuhuşa zorlamakla suçlanan Epstein'ın 'intihar' denilen ölümündeki şüpheler gizemini koruyor.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 13
  • Fatih Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıkları kokuşmuş varlıklar. Rabbim alçaltmasın. Bu kadar iğrenç bir suçta ülkelerin istihbaratı kullanılıyor. Bu nasıl bir kontrolsüzlük? Ayrıldığı kadına kızıp iftira ederek intihar ettiğine inanmak istiyorum. Her intihar süsü verilmiş cinayet haberinde olduğu gibi psikolojisi bozulmuştu iması var.
    Cevapla
  • isa 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim batı hayranları buyurun medeni batıya.hadi koşun
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasini versin bunlarin. Almanyada kaybolan 10 bin mülteci cocuguda bunlar öldurdu. Bunlar vampir
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahudinin her şeyini al ama parasını alma. yedirmezler. Çeçeninde haksız canını alma. yaşatmazlar.
    Cevapla
  • KızıYorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Çeçen hangi Çeçen? Kafirof -Dudayev - Basayev - Mashadow Şimdiki durumda çeçenin rusuna dokunma kadirof çemkirir demek lazım gelir. Yahu KızıYorum lütfen taassublardan kurtulalım geniş güzel bakalım kendimizdeki kötü yanı karşımızdakinin iyi yanlarını görelim. El hasıl şamilden sonra kafirof da çeçendir ama biri Allaha diğeri putine kuldur. Kulluk Mühim yunus KızıYorum
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam mutlaka galip gelecektir. Ne yahudi ne cecen ne kurt nede turk farketmez. Allah ile beraber olanlar galiptir. Gerisi boş.
    Cevapla
  • Niyazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi