Rusya'dan Zelenski'nin ABD ziyaretine dair açıklama

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin ABD'ye yaptığı ziyaret ve Kiev'e sağlanacak Patriotlara ilişkin konuştu.

Rusya'dan Zelenski'nin ABD ziyaretine dair açıklama
Rusya'dan Zelenski'nin ABD ziyaretine dair açıklama
GİRİŞ 22.12.2022 13:02 GÜNCELLEME 22.12.2022 13:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin ABD'ye yaptığı ziyaret hakkında açıklama yapan Kremlin, "Rusya ile barış görüşmelerine hazır olduklarına dair hiçbir şey işaret yoktu. Bu ABD'nin Rusya ile son Ukraynalı ölünceye kadar bir vekalet savaşı yürüttüğünün kanıtıdır" denildi.

Son dakika! ABD'den Ukrayna'ya dev askeri yardım! Patriot HSS'ler de dahilABD'den Ukrayna'ya dev askeri yardım! Patriot HSS'ler de dahil

Zelenski'nin ziyareti sırasında ABD'nin Ukrayna'ya Patriot tedarik edeceğinin açıklamasına da cevap veren Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, ABD'nin Ukrayna'ya silah gönderme kararının Moskova ile Kiev arasındaki gerilimin çözümüne katkı sağlamadığını söyledi.

Peskov, ABD'nin göndereceği silahların Rusya'nın hedeflerine ulaşmasını engellemesinin mümkün olmadığını söyledi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Afganistan’da, Irak’ta, Suriye’de “zorba emperyal” rolündeki ABD kendini ak kaşık ilan ederek, Rusya’yı “soğuk kış şartlarını kullanmakla “ suçluyor. Saf Avrupa’da hala uyanmadı zira “ABD’nin kuzey doğalgaz akım hattını havaya uçurduğunu ve Avrupa’yı soğuğa mahkum ettiğinden habersiz ABD değirmenine su taşımak için debeleniyor. BIDEN bunlar yetmez “ İsveç ve Finlandiya’da “ hegemonyam altına girecek diyerek savaşı genişletme derdinde..
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey Zelenski kimsenin gazına gelme, ülkenize yapılanlar çok yanlış, ancak diğer ülkelerin gazına gelme, vatandaşlarını düşün, diğer ülkeler senin rusyayı zayıflatacağını düşünüyorlar, ancak sanırım öyle olmayacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı