Rusya 'UFO' vurduğunu duyurdu! 'Sakin olun' çağrısı

Rusya Hava Kuvvetleri, Ukrayna sınırına yakın Rostov Oblastı'nda bir UFO'yu (tanımlanamayan uçan nesne) düşürdüğünü duyurdu.

GİRİŞ 07.01.2023 17:47 GÜNCELLEME 08.01.2023 09:27
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

The Jerusalem Post’un bildirdiğine göre, haber ilk olarak Rostov Oblast Valisi Vasily Golubev tarafından Telegram'da paylaşıldı.

Golubey, UFO’nun  Sultan Sala köyünün yukarısında görüldüğünü belirterek, "Herkesi sakin olmaya çağırıyorum. Güvenliği sağlamak için tüm güçler devreye giriyor. Gökyüzü uçaksavar savunmalarıyla kaplı" diye konuştu.

UKRAYNA İHA'SI MI?

Bununla birlikte, cisim hala tanımlanmamış olsa da uzaylı olması muhtemel görünmüyor. Bir Rus milletvekili, söz konusu UFO’nun Ukrayna tarafından gönderilen bir İHA olduğunu iddia etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 117
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kedidir o kedi
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu Nükleer silahlar icat edilmeseydi, Nükleer tehdit üzerinden Dünya yı sömüren şu 5'li çetenin hali ne olurdu?Gözümüzde büyüttüğümüz Rusya nın Ukrayna daki Acziyeti ortada.
    Cevapla
  • Hwozkggmbu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ufo nun asil anlama bilinmeyen obje gibi birsey,, yani illa uzayli vurduk demior,,illeri teknolojide ve hic gorulmemis bi savas ucaginada ufo denilir,, ta ki ne oldugunu ogrenene kadar sonrada isim takarlar f 88 gibi
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki altılı masada günde UFO görüyorlar. Çünkü bu masayı kuran da bu UFO’ların sahibi olan Amerika.
    Cevapla
  • Cskn 1 yıl önce Şikayet Et
    Makro UFO oluyor da mikro UFO neden yok. Bunlar hep bizim boyutlarda mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!