Bolsonaro'dan ABD’ye 6 aylık turist vizesi başvurusu

Ülkesindeki seçimleri kaybeden eski Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, ABD’ye 6 aylık turist vizesi başvurusunda bulundu.

Bolsonaro'dan ABD’ye 6 aylık turist vizesi başvurusu
Bolsonaro'dan ABD’ye 6 aylık turist vizesi başvurusu
GİRİŞ 31.01.2023 09:44 GÜNCELLEME 31.01.2023 09:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eski Brezilya Devlet Başkan Jair Bolsonaro'nun ABD’ye 6 aylık turist vizesi için başvurduğu öğrenildi.

SEÇİM SONRASI ABD'YE GİTMİŞTİ

Bolsonaro ülkesindeki seçimlerden sonra devir teslim törenine bile katılmayarak ABD'ye gitmişti. Bolsonaro 30 Aralık'tan beri ABD’nin Florida eyaletinde kalıyor.

Avukatı Felipe Alexandre, Bolsonaro'nun"hayatının 34 yılını kamu hizmetine adadığını" ve "biraz ara vermek istediğini" söyledi. Bolsonaro ilk başta devlet başkanları ve diplomatlar için verilen 30 günlük A-1 vizesiyle ABD'ye gitmişti.

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, solcu aday Lula da Silva'nın kazandığı seçimlerin ardından yaptığı ilk açıklamada, sonuçları kabul etmemiş, Bolsonaro taraftarları sokaklara dökülmüştü.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim "6lı daltonlar" türkiye siyasi literatürüne girmesine sevindim böylece tescillenmiş oldular!evet daltonlar eninde sonunda soluğu ABDVeya ABde alırlar
    Cevapla
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Donemez donerse kelepceler hazir bolsanaro cia amarikan projesidir brazilyaya rehin aldilar basina bolsanaroyu koydu ekonomi coktu lula di silva gelince tabi kacacak simdi abdye vize icin yalvariyor bizdeki 6 li daltonlarinda olacagi bu vize bile alamazlar disguclerin masaligi biryere kadar
    Cevapla
  • asi 1 yıl önce Şikayet Et
    merak ediyorum bizim bu mualifler böyle seçim kaybetse ve abd ye gitse kahraman olurlar
    Cevapla
  • Reisin Askeri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi adama haksizlik yapildi. Dindar bir insan oldugu icin sarhos cehape zihniyetine sahip Lulu tarafindan hile ile iktidardan indirildi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçimi ve koltuğu kaybetti, köşe yazarı oldu! Kılıçdaroğlu’nun ilk yazısı yayınlandı
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı